-
ja neću uspoređivat ni ovaj tal. vrtić ni školu jer su novoobnovljeni i boravak je doslovno to, ogromni dnevni boravak prilagođen mališima, male foteljice, od igle do lokomotive što se kaže..velika kuhinja..dvorište...uvjeti prvoklasni.....al mi nešto nije jasno...
nama je rečeno kako nismo onu godinu predškole bili niti dva miseca sve skupa u vrtiću kao prvo da uopće ne smiju u vrtiću sve predškolce "tjerati" da rade te radne liste, već ako neće neće, jer moja nije htjela... i to su rekli da će raditi samo crte, valove, i sl. grafomotoriku....ni slučajno slova
kao drugo kad sam pitala dali je onda dobro da ide u tu predškolu 2,3 mj odgajateljice su rekle da je ona u par godina vrtića prošla i više od tih priprema, kroz sve te predstave, pjesmice, kolaže, crteže, sve to skupa što su radili.....
po toj logici nova predškolska godina u školi nema veze s ovima do sada u vrtiću, odnosno ne vidim poveznicu osim ako će u školi osmislit nekakve više kao dnevne boravke s igračkama ... kakva je to igra u klupi par sati dnevno za bilježnicama??
to mi sad izgleda kao nekakav očajnički pokušaj da se dica godinu dana prije "izbace" iz vrtića samo da bi se isti rasteretili....
ima koja teta u vrtiću da se javi kako provode do sada predškolski?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma