Pokazuje rezultate 1 do 50 od 253

Tema: Osnovna škola 9 godina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se samo sjetim kako su tjedan dana prije početka školske godine na sva zvona najavljivali taj zdravstveni odgoj, pa pranje zuba u školi, pa doručak, pa ovo i ono... tresla se brda, rodio se miš. Ispalo je da se taj zdravstveni odgoj eksperimentalno uvodi u nekoliko škola u Hrvatskoj, a u ostalima ništa.
    Provodi se u svim skolama. Sigurno.
    Gradanski odgoj se provodi eksperimentalno u nekoliko skola.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Provodi se u svim skolama. Sigurno.
    Gradanski odgoj se provodi eksperimentalno u nekoliko skola.
    Što se to sigurno provodi u svim školama? Zdravstveni odgoj? Kako? Kojim je pravilnikom uređena (i usklađena) školska užina (doručak, marenda, štogod) s onim što djeca uče o zdravoj hrani?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kojim je pravilnikom uređena (i usklađena) školska užina (doručak, marenda, štogod) s onim što djeca uče o zdravoj hrani?[/QUOTE]

Na jednom sastanku sam čula da jelovnike izrađuju stručnjaci (nutricionisti ili sl.), a koliko se primjenjuje nemam pojma.
    U tim obrocima se nađe svašta šta nema veze sa zdravom hranom.
    Najveći problem nastane kad se stvarno pripremi ''zdravi obrok'', većina djece ostane gladna i nema te kuharice, učiteljice ili sl. koja će natjerati dijete da to proba. To dovoljno govori o prehrambenim navikama.
    Zato odlično prolaze panirani ''riblji'' štapići i slične tvorbe...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj LEA.st prvotno napisa Vidi poruku
    Kojim je pravilnikom uređena (i usklađena) školska užina (doručak, marenda, štogod) s onim što djeca uče o zdravoj hrani?
    Na jednom sastanku sam čula da jelovnike izrađuju stručnjaci (nutricionisti ili sl.), a koliko se primjenjuje nemam pojma.
    U tim obrocima se nađe svašta šta nema veze sa zdravom hranom.
    Najveći problem nastane kad se stvarno pripremi ''zdravi obrok'', većina djece ostane gladna i nema te kuharice, učiteljice ili sl. koja će natjerati dijete da to proba. To dovoljno govori o prehrambenim navikama.
    Zato odlično prolaze panirani ''riblji'' štapići i slične tvorbe...[/QUOTE]Hm, ne znam, koliko sam čula iz vrtića, sadašnja zdravija hrana ne prolazi lošije od one prije, štucalo je u pšočetku, ali ide

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •