Pokazuje rezultate 1 do 50 od 253

Tema: Osnovna škola 9 godina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi u vrtiću nismo kvalificirane niti metodološki obučene za učenje slova i brojeva
    kod nas su to oblici koji podsjećaju na slova i brojeve
    da bi odgojitelj kvalitetno učio dijete programu pisanja slova i brojeva mora proči metodiku...a kada?
    evo ja sam sada pročitala članak u Slobodnoj Dalmaciji....prestrašno...

...........Najbolje bi bilo da ta predškola predstavlja takozvani nulti razred u kojem bi se djecu prvenstveno socijaliziralo, s njima crtalo i pjevalo, odnosno pripremalo ih se za prvi razred kao što se trenutač- no i radi u nekim ekstra kvalitetnim vrtićima...........
    evo samo ću kopirati mopj odgovor na ovaj članak...presmiješno mi je sve to skupa moram priznati....sve je u fazi "rekla, kazala, bi bi red, moglo bi se, trebalo bi...."
    Kako simpatično....dakle samo EKSTRA KVALITETNI VRTIĆI pripremaju djecu za polazak u školu, socijalizira ih se, s njima se crta i pjeva i samo odgojitelji koji rade u EKSTRA KVALITETNIM VRTIĆIMA pripremaju djecu za polazak u školu, socijaliziraju ih i s njima crtaju i pjevaju.... ccccccc..... da mi je samo znati po kojim se kriterijima određuje koji su to EKSTRA KVALITETNI a koji su to NEEKSTRA KVALITETNI VRTIĆi.... cccccc c kako bi naš odgojiteljski posao bio lagan kad bi samo socijalizirali djecu, crtali s njima i pjevali im.... milina božja.....bili bi to lumenić do lumenića cccccccc
    Posljednje uređivanje od brane : 28.10.2012. at 20:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •