Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 143

Tema: Disney On Ice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A koje su priče i likovi upleteni u predstavu?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nakon skoro mjesec dana razmisljanja i neckanja ipak danas kupila karte.
    namjera mi je bila one za 150 kn ali nije vise bilo dvije u paru pa mi je zena pametno rekla da i nema neke razlike, zadnji red za 150 ili prvi za 100 kn tako da nam je ostalo 100 kn u dzepu i nista nije bio losji dozivljalj niti smo manje vidjeli.
    Ali kao sto je netko prije rekao radje bi je opet odvela na Orasara u HNK i to za manje novaca.
    Njoj je dopalo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo je to sve, spektakl, cura je uživala, a i ja, ali mi smo očekivali ovu predstavu: http://disney.go.com/disneyonice/, a dobili smo Let's celebrate.
    Tako da smo razočarane jer nije bilo Vrlo zapetljane priče, niti ovake točke Princeze i žapca, Pepeljuge...
    Zašto ste očekivale ovu predstavu iz tvog linka? Pa svugdje gdje su najave za predstavu navodi se da se radi o predstavi "Tulum počinje!".

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa Vidi poruku
    Ma priznajem, moja greška. Nisam razmišljala da ima više predstava.
    Zez!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za ovo je bila reklama na TV-u koja je bila prilično privlačna i lijepo izgledala - veliki Disney likovi se kližu, i Lea ju je primijetila ali nije baš bila zainteresirana kad sam joj objasnila kako to izgleda (pitala je može li se ona klizati sa njima).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod apri se ne gleda televizija

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    kod apri se ne gleda televizija
    ti, zločestoćo, lijepo je mima rekla gdje su vaša djeca vidjela
    eto meni uštede!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ok, ali, eto, ne treba se onda pitati gdje djeca vide reklame. Vide na televiziji.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mitovski, premala je, bit će to opet za koju godinu, bolje da onda idete, za ovo ćete dati veliki novac, a ona se ničeg neće sjećati za koji mjesec

Datum pristupanja
    Jan 2004

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Je, ali ima još neki, s više likova. Jedan takav je na Trgu, ne možeš ga ne vidjeti, velik je kao cijela zgrada.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ona ne vodi ni djecu na trg

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

2500 - 3000
    strašno

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    2500 - 3000
    strašno

moj niti ne zna kaj je Disney... ali je mali... on brije za sad na spotove djecjih zborova...
    a na ovo ga nisam vodila zato sto bi sjedio na mjestu mozda 10 min i onda bi me pilio da hoce k njima na led, pa bi mi landrao posvuda... preskup sport za 10 min gledanja...
    vodit cu ga na Zagrebacke malisane u Lisinski kad budu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajd ajd naviknes se :suosjecajnakojadajemuzudatnakapaglumidanevidikoli kotrosinato:

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mitovski, jako mi je žao ako si me iščitala tako da ti je prisjelo.

ja jesam cinična na tu amerikanizaciju, diznizaciju (ili kako bi se već rekll.o), na te silne reklame...
    pogotovo kad napada one koji se ne mogu "obraniti", osim preko svojih roditelja.
    to je naša odgovornost.

kad je Zlatna pirueta, kad su dobri klizači na ledu, ali nisu tako zašušureni u kostime miša, mačka ili patka... u gledalištu nema nikoga.
    gotovo nijedne duše osim možda par smrznutih roditelja koji i sami zijevaju i čekaju da prođe nastup njihova djeteta. i to - zabadava.
    već godinama je besplatno.

ovi došli sa svojim šušurom i mi svi poletjeli.

ne može li se i uz plakat Zlatne piruete ispričati cijela priča?
    o nečijem trudu, radu, odabiru glazbe, kostima, koreografije...
    jer sam naslov zvuči i djeci privlačno, jel tako?
    Zla-tna pi-ru-e-ta!
    puna su ga usta
    a koliko naše djece nema pojma što bi to bilo.
    ne govorim čak ni o dvoipolgodišnjakinjama, nego i o svojoj desetgodišnjakinji.

nisu djeca kriva.
    mi smo.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi smo dobili karte od sponzora i danas smo išli
    i ne vrijedi dati toliku lovu za tu predstavu
    ok nama vrijedi,točno onoliko koliko nas je i koštalo...u Areni smo potrošili točno 0 kn
    za te novce koliko je koštala predstava mi odemo na cijelodnevni izlet i klinci budu sretni ko mali praščići
    klinci kažu da im je bilo ok ali nema oduševljenja ,a i u nekim trenucima im je bilo i dosadno

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nekeko mi zvoni da prošle godine nije bilo zlatne piruete. Moja cura i ja smo bile prije dvije ili tri godine, i ona je bila, malo je reći, oduševljena. Naravno, bili smo na reviji koju je vodioMario Lipovšek Batifiacca, tako da uz dobro klizanje dobro smo se i nasmijale. Izlazak je bio više nego za 5.

Naši su sa vrtićem znali ići na naše predstave na ledu, i fakat, moja djeca gledaju i TV i plakate, ali ovo nisu živcali. Ali smo zato dva puta bili na izložbi mačaka isto u Areni

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma bila je
    pretprošle godine se govorilo o otkazivanju, bandić štedio pare
    pa onda nije bilo svečanog otvaranja i zatvaranja

(sad ispada da ja, kao, nešto znam... a na zadnjoj sam bila tamo nekih osamdesetih)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo 1x bili na Zlatnoj pirueti,prije cca. 2,3g...iskreno, svima je bilo dosadno..ne možeš to usporediti sa Disney on ice. I bili smo i na Ledenoj bajci u Domu sportova, pa to je bilo onak,ajde, pogledas...Tako da ako uspoređuješ Disney on ice s tim predstavama, onda i ne ispada tako skup, u principu i je 5x bolji doživljaj, pa onda i cijena karata ispada ok.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili, curki se svidjelo, meni je bilo u principu dosadno. Malo sam se zabavila tražeći tko su dvije princeze koje nisam znala

Ispred Arene su dijelili prospekte za predstave na ledu u domu sportova. 23.12. u 15h je Snjeguljica, a u 20h Romeo i Julija. Nama na tim ledenim bajkama bude dobro.
    Posljednje uređivanje od larmama : 05.11.2012. at 10:42

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih rekla da djeca, barem većina njih, vole takve spektakle (dok odraslima nisu ništa posebno). Dakle ne radi se tu o klizanju niti se može uspoređivati sa Zlatnom piruetom koja je sportsko natjecanje, nego o spektaklu. Mene su kao dijete, dakle prije 35+ godina vodili na nekakav ukrajinski balet na ledu i ja se dan danas sjećam te divote, kostima, svjetala, plesačica. Isto tako živo se sjećam kineskog cirkusa. Tako da bih ja rekla da su djeci ovakve predstave jako upečatljive, i ja bih rado odvela dijete na to (iako nije pokazala interes), ali mi je to stvarno skupo.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam... možda sam samo ja čudakinja kojoj to nije isto.
    i mi smo išli gledati Holiday on ice.
    i svake godine te ledene bajke, to stvarno jest bio spektakl.
    ali mi se čini kako je to ipak imalo neku umjetničku vrijednost.
    jedne godine je plesala Katarina Witt, to je bilo nešto!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ne znam... možda sam samo ja čudakinja kojoj to nije isto.
    i mi smo išli gledati Holiday on ice.
    i svake godine te ledene bajke, to stvarno jest bio spektakl.
    ali mi se čini kako je to ipak imalo neku umjetničku vrijednost.
    jedne godine je plesala Katarina Witt, to je bilo nešto!
    juuu, i o ovome tema na rodi
    nisam čitala od početka topik, al ovako iz prve ruke. dobili karte i išli.
    koncept jest revije na ledu.
    al ima dijelova kao nekakvi skečevi koji su ubitačno bezvezni i dosadni.
    dakle, moji dojmovi i dojmovi moje m (j je s gnušanjem odbio) - gledala je širom otvorenih očiju one dijelove kad su plesali uz poznate melodije iz disneyevih filmova. ne znam jel su plesači ranga olimpijskih pobjednika ali bilo je lijepih figura, svi oni više-manje nakon sportskih karijera ionako plešu u takvim revijama. ostalo - vrtila se po stolici ko i mama joj.

no nije to nikakav spektakl, ima par scena koje se bliže nekakvom spektaklu, al moglo bi sve to puno puno bolje.

hoću reći, pustimo konzumerizam, utjecaj disneya i slične priče sa strane, ništa mene to ne smeta. no i djeca prepoznaju kvalitetu. a ne mikija, šilju i paju patka kako se glupiraju bezveze na ledu. dakle, cijena - puno puno previše za osrednju predstavu. što se mene tiče, i ovo osrednje je već kompliment.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa sad, ja nikad nisam bila na tom Dizniju na ledu ali pretpostavljam da je to slična koncepcija kao oni spektakli na ledu koje sam gledala, samo tetice nisu obučene u šljašteće kostime nego u Patu i Minnie. I pretpostavljam da su u pitanju isto vrhunski klizači/plesači na ledu - ne baš najbolji na svijetu, ali jedna je Katarina Witt.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je vidjela reklamu na tv.u, htjela je ici, ali mi je bilo preskupo
    da je bilo love - odvela bih ju, sigurna sam da bi joj se svidjelo

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

idemo svake godine na turnir zagrebackih pahuljica, dobijemo karte, ali i ako se kupuje cijena je stvarno pristupacna, prosle godine je bila 15 kuna
    medjunarodno natjecanje "grupnog klizanja", jako lijepo, od samog klizanja, kostima, koreografije, glazbe....

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    idemo svake godine na turnir zagrebackih pahuljica, dobijemo karte, ali i ako se kupuje cijena je stvarno pristupacna, prosle godine je bila 15 kuna
    medjunarodno natjecanje "grupnog klizanja", jako lijepo, od samog klizanja, kostima, koreografije, glazbe....
    daj molim te javi kad bude ove godine

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I da mislim da je baš najzabavnije toj manjoj djeci, starijima bi moglo biti dosadno.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i mi smo bili jer smo dobili besplatne karte i bilo je ok, djetetu se svidjelo klizanje i naravno minnie i miki najviše

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E, to se zove prava kritika!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čini mi se da je netko napisao da je bio na Snjeguljici na ledu koja će biti u prosincu, pa bi bilo zgodno da napiše dojmove.
    Naime, razmišljam da idemo na to jer obično odemo na neki takav događaj u vrijeme Božića (a Lei je Ščelkunčik dosadan pa ne želi čuti da opet idemo na njega).

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dali ste mi na razmišljanje i pokušavam shvatiti još uvijek zašto je taj Disney na ledu toliko loš, neumjetnički ili konzumeristički. Ja to ne vidim, meni su ti likovi jako dragi i nekako probude ono malo dijete u meni, kao i mnogo drugih stvari.
    Moja mama je jako voljela kazalište, koncerte...tako da sam ja kao dijete odgledala valjda sve moguće opere, operete i balete i u HNK i u ostalim kazalištima, Opatovini, koncerte u Lisinskom i to sam strašno voljela i uživala u tome (sjećam se da sam u 5. razredu bila jedino dijete koje je dignulo ruku da je bilo u HNK), ali isto tako me vodila i na te neke 'konzumerističke' događaje. Ništa mi ne fali zbog toga. Svoju J. isto mislim voditi u kazališta, uostalom već smo i bile na nekoliko predstava i ja stvarno ne vidim ništa loše u tom Disneyu....nije to nešto pretjerano umjetničko, niti kulturno, ali je zabavno.

Uglavnom, mi smo jučer ipak otišli, J. nije platila ulaznicu jer ima 2g, uzeli smo najjeftinije karte. Meni je bilo jako zabavno i kao što sam pretpostavljala J. se oduševila, nije trepnula 1,5h, poslije je baki satima pričala, nabarajala likove, klizala po kuhinji i pričala kako je prebrzo završilo, puna je dojmova. Oni koji me znaju, znaju što znači da moje dijete 1,5h mirno sjedi i gleda. Sve u svemu, tako sam nešto i očekivala i ispunilo je moja očekivanja i pretpostavila sam da bi njoj to bilo jako zanimljivo i zabavno. Isto tako ćemo otići i na Snjeguljicu na ledu, ako ćemo biti u mogućnosti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi idemo svake godine na to
    kližu djeca iz kluba, prihod od simbolične cijene ulaznica ide njima
    i uvijek nam je lijepo
    mame najčešće plaču jer je stvarno dirljivo kako i ti maleni, od 3 - 4 godine skakuću i trude se

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i uvijek nam je lijepo
    mame najčešće plaču jer je stvarno dirljivo kako i ti maleni, od 3 - 4 godine skakuću i trude se
    a apri, ti si gledala katarinu vit, a tvoja djeca nek gledaju malene kako skakuću po ledu

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i uvijek nam je lijepo
    meni je to isto prelijepo
    i mi isto idemo
    što se mene tiče, diznija je za ovaj život bilo dosta
    s obzirom da je DL 50ak eura za cijeli dan u parku, potpuno mi je koma dati više od pola za predstavu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

katarina witt je prestara, sori

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moram priznati da me priredbe sa malom dječicom uopće ne privlače, vrtićke sam jedva preživljavala.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati da me priredbe sa malom dječicom uopće ne privlače, vrtićke sam jedva preživljavala.
    dobro da je to netko rekao prije mene
    meni je to klizanje u domu sportova bezveze
    mislim da u tom uživaju jedino roditelji, dede i bake djece koja tamo plešu
    bili smo prije 2-3 godine, ni ne sjećam se koja je predstava bila, znam da su bili skroz mali kikići u kositmićima na bubamare i cvjetiće što se nikako nije uklapalo u predstavu
    i da sam jedva čekala da završi
    a i dijete isto tako

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    dobro da je to netko rekao prije mene
    meni je to klizanje u domu sportova bezveze
    mislim da u tom uživaju jedino roditelji, dede i bake djece koja tamo plešu
    bili smo prije 2-3 godine, ni ne sjećam se koja je predstava bila, znam da su bili skroz mali kikići u kositmićima na bubamare i cvjetiće što se nikako nije uklapalo u predstavu
    i da sam jedva čekala da završi
    a i dijete isto tako
    Ja sam mama jedne bubamare
    Bili smo na Disney-u.Moja H od 6 g je bila oduševljena,meni je bilo dosadno,a dečki od 8 g i 4 g su jedva dočekali kraj..
    Osobno mislim da je to zanimljivo djeci do 6-7 g.
    Što se tiće usporedbe Disneya i Bajki na ledu u domaćoj produkciji,odnos cijena je realan.Kostimi i cijela produkcija su puno skuplje u odnosu na Bajku.Bajku organizira klizački klub Medo,kostimi se izrađuju od onog što se prikupi donacijama roditelja,sponzora...
    Bubamare se nisu uklapale u predstavu ali su bile iz dva razloga:moralo se nešto ubaciti da bi sponzor bio zadovoljan a i uključiti najmanje iz kluba koji nisu vješti klizači.Svi imaju pravo sudjelovati.Pripreme su trajale mjesecima i vrlo je iscrpljuće,ipak je to amaterizam i ne može se uspoređivati Disneya i ovo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj hada prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam mama jedne bubamare
    .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne, nije ovo na tom nivou
    stvarno je jako lijepo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi smo prvi put bili kad je N imala 2.5 godine. Trajalo je više od dva sata sa pauzom, a ona nije trepnula, oduševljeno je sve ispratila. I posle mesecima o tome pričala.
    Od tada smo išli svake godine.
    Ove godine sam mislila da preskočim, iz finansijskih razloga. Ali MM me ubedio da ipak idemo pa evo baš danas ću kupiti karte. Meni je to skroz ok, spektakl, predstava sa pevanjem i plesanjem. Ne kupujemo one preskupe džidže što se tamo prodaju.
    Ja bih je radije vodila na ovo:
    http://www.kombankarena.rs/sr/events...EAUTY%E2%80%9D
    ali su mi ulaznice stvarno pre preskupe.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ono sa ZG klincima je "Bajka na ledu" (ne nalazim na netu najave za ovu godinu).

A "Snjeguljica i 7 patuljaka" je ruska produkcija s profi klizačima i cijenom ulaznica 70 -250 kn:
    http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sn...802/event.html

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    A "Snjeguljica i 7 patuljaka" je ruska produkcija s profi klizačima i cijenom ulaznica 70 -250 kn:
    http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sn...802/event.html
    iskreno, ovo mi djeluje puno puno bolje od disney on ice

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja je odusevljena. pati jer joj nisu nista kupili "a sva djeca su nesto imala", al ja sam strogo zabranila da joj se ista kupuje.
    prosle godine smo gledali alisu u domu sportova i jednako je bila odusevljena. karta 25kn ako me pamcenje ne vara.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bili.. i deckima bilo super...
    cak im nije bio dosadan ples princeza na temu valentinova jer su se relativno brzo izmjenjivali parovi..
    pa je pao i komentar "mama vidi kak princ drzi princezu na jednoj ruci, pa je vrti pa baci pa ulovi.."

produkcijski je mozda bilo malo vise efekata prije dvije god (ali ovaj put je za cca metar kraća pozornica) pa nije bilo velikih rekvizita..
    ali metle koje su glow in dark su bile nama barem bile pun pogodak i npr japanke sa lepezama uz lampicama osvjetljeno drvo su se svidjele svima..
    a sudim po onom raznjezenom uzdahu "aaaa" vecine odraslih kad su se lampice upalile..
    i dvorana je bila skoro puna (skoro mislim na prazna mjesta skroz naprijed za najskuplje ulaznice)
    mi smo sjedili tribine dolje 9 red - dakle sredina a kostale me ulaznice 2-3 izlaska u kino i procjena je da se isplatilo..

inace cijene jesu visoke, da.. ali za slicne predstave- i krace se u disneylandu placa vrlo slicna cijena iako je i sam ulazak skup ko sluho zlato.. kao i za popratne rekvizite..
    zabranu kupovanja moji decki nisu imali vec dogovor kao i za slicne izlaske ( npr za one case u kinu) da ponesu svoju ustedjevinu pa odluce..
    moj prvasic je od svog djeparca odlucio kupiti secernu vatu sa kapicom s usima mickey mousea za 55 kuna i to mu ostaje za uspomenu..
    a donjeli smo svoju bocicu vode, vidjeli su me na ulazu da ulazim s istom i nitko me nije za istu nista pitao..

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ale
    koliko inače paziš da ne povrijediš, ražalostiš, uvrijediš...pa kud baš tebe da strefi!
    mora da je stvarno bilo predosadno

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ale
    mora da je stvarno bilo predosadno
    je

al bubamare su bile jako slatke

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu