Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: Disney On Ice

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Disney On Ice

Ni sama ne znam da li da ih vodim (2 i 5 godina) ili ne... Jednostavno, kad se tiče djece uvijek im kupujem i vodim ih negdje kad mi osjećaj govori da je to super, a za ovu predstavu nisam sigurna, bojim se da je bez veze, a karte baš i nisu jeftine. Pogotovo što one pola tih likova nisu još ni upoznale - kod njih su aktualne winxice, pepa pig, shrek i slično, a Mini su vidjele jedino na svojoj odjeći.

Ajmo, molim vas, iskustva na sunce......

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mi smo bili kad je imala 4 (il 3 hmm). bezveze.
    njoj i meni.

sad oce opet jer se onog ne sjeca, a meni se ne da.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja cu imati taj vikend 4 djece doma, odlucno sam odbila ideju da idemo na to. jer prijasnja iskustva me nisu dojmila, za kolicinu novaca koja se izdvoji.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo tu ti je cijeli topic od prije 3 godine

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a ipak je bilo prije 3 :senilna:

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo bili zadnji put, tada je imala 4.5g (2009., mislim), njoj je bilo super, nama bezveze, mislim ljudi obuceni u Disney likove klizu po ledu...
    Sjecam se i strasne guzve na parkingu.

Idemo opet, jer ona hoce. Uzeli smo najjeftinije karte (i opet to bude skupo!), bracu od 2g ne vodimo iako bi on mogao besplatno, ali mislim da njemu to ne bilo zanimljivo - te likove jos ne poznaje, a i inace on nema koncentraciju za tako nesto. Iskreno, mislim da moja ide samo radi onog ledenog sladoleda , jos uvijek ga se sjeca.

Cekali smo da vidimo da li ce karte biti na nekoj onoj kuponskoj ponudi, ali nista od toga, pa smo ih neki dan kupili.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja se sjecam kokica od 40 kuna (ili 80)
    nesto prestrasno skupo.
    al u disney kutiji za kokice.

uzas!

sad me samo jos vise ovo sjetilo zasto ne zelim ici- iz principa!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I bila je neka prica sa osipom, kao da se dosta klinaca osulo nakon predstave, da li se sjecate?

Sta se tice cijena, sjecam se da su kokice bile jako skupe, ali sad kuzi vrijednost novca, pa kad joj objasnim da su 1 kokice= 1 Ninjago, vjerojatno odustane! Tada jos nije kuzila cijene.Tada smo uzeli i neki stap koji se vrtio, jako kvalitetan, igrala se ona, sad se braco s tim igra.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo bili prošli puta i ne mogu reći da nam nije bilo dobro, ali mi ne vrijedi tih novaca. Za tu lovu ih radije vodim na Orašara u HNK ili već na nešto.
    A još se sjećam i osipa poslije posjeta Areni. I ne samo tada- još 3x poslije toga (mi smo definitivno dokaz da je alergija od Arene - upozorili smo i pedijatricu, ali nije bila nešto zainteresirana). Zadnji put je išao na hokej i tad sam mu preventivno dala Claritine i to je bilo jedini puta do sada da se nije osipao nakon posjeta Areni.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj se isto osipao nakon gledanje neke utakmice tamo.

Ovej vikend smo bili dva puta na izložbi mačaka i za sada nije bilo reakcije - možda ju je mačja dlaka poništila

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala vam cure, a ovo s osipom.... to je stvarno čudno. A za te novce možemo otići i u kazalište i u kino npr., a bez osipa

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ček, ček - kakav osip - nisam čula?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi smo bili prošli put, bili su klinci stari 18mj i 3g...
    Cura sad ima šest i još se često sjeti predstave, kako joj je bilo lijepooooo.....
    Ove godine neidemo, jer imamo dvogodišnjaka koji nebi ni deset minuta sjedil tamo bez obzira na zanimljivu predstavu, jednostavno je takvo dijete....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Neve prvotno napisa Vidi poruku
    Ni sama ne znam da li da ih vodim (2 i 5 godina) ili ne... Jednostavno, kad se tiče djece uvijek im kupujem i vodim ih negdje kad mi osjećaj govori da je to super, a za ovu predstavu nisam sigurna, bojim se da je bez veze, a karte baš i nisu jeftine. Pogotovo što one pola tih likova nisu još ni upoznale - kod njih su aktualne winxice, pepa pig, shrek i slično, a Mini su vidjele jedino na svojoj odjeći.

Ajmo, molim vas, iskustva na sunce......

Mi smo bili prije 3 godine sa dvije curke od 3 i 2,5 godine i bilo im je feeeenomenalno tako da ove godine idemo opet!

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kad sam vidjela reklamu sam se oduševila,kao i moje cure. Rado bih ih odvela da je bliže. Joj cure koliko puta zavidim vama u većim gradovima,mi ovdje nemamo gdje odvesti djecu, da nešto pogledaju.Ama baš nikakvih sadržaja ni za malu,a bome ni veču djecu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi smo bili prošli put (imali su 3 god) i bili su oduševljeni i svega se sjećaju.
    Idemo opet.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

genius, lokacija nam je slična i znam o čemu pričaš

zato mi ovaj vikend idemo za ZG, gledati disney on ice, jbg daleko je ali zelim to priuštiti svom djetetu
    ona ima 5 godina i bas se veseli tome

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj ambrosia prvotno napisa Vidi poruku
    ček, ček - kakav osip - nisam čula?
    Ma ništa, osim što se popriličan broj djece osipao nakon posjeta Areni Zagreb. Neki su bili kod liječnika, neki nisu, neki završili na Claritineu, neki ne, osip se povukao za koji dan kod svih. neka alergijska reakcija, nitko ne zna na što.

Moj se osipao još 2 ili 3 puta poslije toga - svaki puta nakon posjeta Areni, dakle, vjerojatno je do Arene, ne (samo) do Disneyja.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

koji podvojeni dojmovi, a baš sam čekala da se svi sloze kak je dobro ili loše. sad opet ne znam, puno mi je novaca za platiti da gledam likove iz Disneya kako kližu na ledu
    mislim, ajde vi koje ste vec bile objasnite o cemu se tu stvarno radi, pa nije valjda da se plaća samo to? ne razumijem u cemu je stvar, stvarno. uopče si ne mogu predociti sto je to
    i da li se isplati ici s dvogodišnjakom? s tim da taj dvogodišnjak ne trepne kad smo u kazalištu (dakle, fokus i koncentraciju imamo)

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hm,između ostalog ponekad je teško uklopiti i financije u sve to,želje i mogučnosti. A djeca ko djeca svagdje bi išla ,bar moje.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ako je nesto stvarno super, financije mogu uklopiti, ali za nesto bezveze ne dam, nije 25kn pa cu ujutro zaboraviti

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja bih vam rekla da ako to možete platiti, otiđite. Činjenica je da takvo što ne gledate svaki dan pa vrijedi, ako ništa drugo, i stoga da steknete i vi i djeca to novo iskustvo. To je predstava na ledu - s malo teksta, a puno gegova, glazbe i plesa. Prepuno šarenih kostima i vještih klizača. Koga imalo zanima klizanje, spektakl i(li) Disneyjevi likovi, neće mu biti dosadno.

Meni osobno je bilo dobro, ali jednom sasvim dovoljno (iako mislim da sada dolaze s drugom predstavom, da nije ista kao prošli puta). Čak ni dijete ne izražava želju da ide opet. Mlađi nije bio, ali on je i drugačiji tip i sasvim sigurno se ne bi raspametio iako bi vjerojatno pažljivo odgledao. Tako da sam odlučila da ne idemo.
    Dvogodišnjak može to odgledati - koliko mirno, to najbolje znaju mame svakog od njih. Hoće li se toga sjećati, ne znam - većina vjerojatno neće. Čini mi se da je ipak prikladnije za nešto veću djecu (rekla bih od 4 na dalje), zapravo točnije, mislim da veća djeca imaju više od toga nego ovi skroz mali.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

O.k., nisam upućena i molim da me uputite; to je predstava s Disney likovima na ledu? Koliko traje? Koja je ta famozna cijena za upad?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kad usporedim cijenu ulaska u Disneyland sa SVIM MOGUĆIM aktivnostima koje tamo imaju, s ovim- ovo je stvarno previše, ne dam.

BIli su mm i dječak, jer smo imali bebu doma, bilo im je onako-mislim na ovo prije 3 godine.

Ja sam bila s djecom prošle godine (ili pretprošle?) na ovoj predstavi od naših klizača u domu sportova, istina da oni nisu toliko profi ko ovi , ali to je bilo baš jako simpatično i lijepo.
    I na kraju krajeva-pristojne cijene.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da i mi idemo na nase klizace
    cijena zbilja pristojna.

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mi ćemo otići - iako sam malo skeptična s obzirom na tamo neki osip - pa se javimo s izvješćem...

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

vodili smo kcer prosli puta kad je bio DoI i bilo nam je predobro. masno smo se iskesirali za zlatni krug, odmah do leda ali dozivljaj je bio prefantastican i da nismo sada losije financijski ponovila bih to bez razmisljanja. petar pan ju je pozvao da popije njegovo mlijeko usred predstave, pa to je neponovljiv dozivlja. napravili smo jako puno fotki i cesto ih pregledava i spominje i prema su prosle vec 3 godine.
    mislim da je gledanje iz neposredne blizine potpuno drukciji dogadjaj. s udaljene tribine i visine, sve su to neke buhice dolje koje klizu, vjerojatno se ne bismo predstave ni sjecali.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    da i mi idemo na nase klizace
    cijena zbilja pristojna.
    i moj glas ide na našu domaću bajku na ledu

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Koje su cijene ulaznica?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

od 100-360 kn

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo dobili karte na nagradnoj igri i idemo, inače sam dvoumila, ali eto...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vida prvotno napisa Vidi poruku
    Koje su cijene ulaznica?
    http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/di...704/event.html

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    vodili smo kcer prosli puta kad je bio DoI i bilo nam je predobro. masno smo se iskesirali za zlatni krug, odmah do leda ali dozivljaj je bio prefantastican i da nismo sada losije financijski ponovila bih to bez razmisljanja. petar pan ju je pozvao da popije njegovo mlijeko usred predstave, pa to je neponovljiv dozivlja. napravili smo jako puno fotki i cesto ih pregledava i spominje i prema su prosle vec 3 godine.
    mislim da je gledanje iz neposredne blizine potpuno drukciji dogadjaj. s udaljene tribine i visine, sve su to neke buhice dolje koje klizu, vjerojatno se ne bismo predstave ni sjecali.
    znači treba kupiti najskuplje karte - da bi bio doživljaj?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nešto slično se nudi krajem prosinca u Domu sportova.
    Snjeguljica i 7 patuljaka koji kližu ruski umjetnički klizači, cijene slične...

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sn...802/event.html

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Ibili prvotno napisa Vidi poruku

Ovo mi se više sviđa - jer ima priču s uvodom, zapletom i krajem.

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mi smo prije nekoliko godina gledali Alisu u zemlji čuda - moja curka je bila razočarana...samo ako si dobro poznavao priču - mogao si ju pratiti...

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo mi bili danas s malcem na Disneyu. Dojmovi su i pozitivni i negativni. Po meni je to više za prave ljubitelje klizanja jer su neki dijelovi baš čisto klizanje koje je klincima dosadno. Osim ako baš nisu oduševljeni takvom vrstom predstave (curice možda više). Bilo je puno male djece, baš sam se iznenadila. Tim najmlađim je to stvarno predugo. Sva sreća zadnji je dio bio najzanimljiviji (barem mom malcu). Inače, dvorana je bila poluprazna. A nije ni čudo jer ono što smo vidjeli po meni nikako ne vrijedi tih novaca. Nije da je bilo loše, malac je rekao da mu je bilo lijepo, vjerojatno će još neko vrijeme pričati okolo koje je likove sve vidio, ali djelomično mu je bilo super i zato što on obožava muziku i ples pa je to još jedan plus.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mi bili jucer, dojmovi slicni. Klizaci, kostimi, produkcija super, ali ipak nista spektakularno. Cura je dala ocjenu 4, zadovoljna, pratila predstavu sa veseljem.

Organizacija: otvorili samo 2 ulaza, pa je bila velika guzva, a ustvari dvorana valjda 1/4 popunjena. Cijene Disney-vih stvarcica skupe, kokice 80 kn ! To smo preskocili, ponijeli smo u torbi vodu i sokove, ali to se inace ne smije, pregledavaju vece torbe. Ima pauza nakon 1h, traje 15 min i onda jos 30 min drugi dio. Dakle, od 19-2045.

Sve u svemu, lijep dozivljalj, ali tko nije isao, nista spektakularno nije propustio.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 03.11.2012. at 10:22

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja ipak ide s bakom...
    ovo je dobro znati.
    iako, jucer sam jedva nasla kartu za 150kn, sve sivo, a na kraju, kazes, prazna dvorana...ajd, bar ce se moci spustiti malo nize :D

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mozda je za danas vise ulaznica prodano, jucer mi i dozivljaj nije bio nesto, bas radi poluprazne dvorane. Nadam se da ce joj se svidjeti!
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 03.11.2012. at 10:50

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja isto. i hvala na infu za male torbe jer sam rekla baki da ponesu vodu i grickalice da slucajno tamo nesto ne kupuju, a baka ima povecu torbu :D
    moram im reci da ponesu malu torbicu

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kolko vidim djeca su većinom oduševljena i zadovoljna predstavom... DOk su roditelji ti koji očekuju spektakl, manje zadovoljni ...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo bili jučer i bilo je lijepo, iako ne vrijedi baš toliko koliko je skupo

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A koje su priče i likovi upleteni u predstavu?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Ibili prvotno napisa Vidi poruku

Bili smo sa sinom na toj predstavi i mogu preporučiti!

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nakon skoro mjesec dana razmisljanja i neckanja ipak danas kupila karte.
    namjera mi je bila one za 150 kn ali nije vise bilo dvije u paru pa mi je zena pametno rekla da i nema neke razlike, zadnji red za 150 ili prvi za 100 kn tako da nam je ostalo 100 kn u dzepu i nista nije bio losji dozivljalj niti smo manje vidjeli.
    Ali kao sto je netko prije rekao radje bi je opet odvela na Orasara u HNK i to za manje novaca.
    Njoj je dopalo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepo je to sve, spektakl, cura je uživala, a i ja, ali mi smo očekivali ovu predstavu: http://disney.go.com/disneyonice/, a dobili smo Let's celebrate.
    Tako da smo razočarane jer nije bilo Vrlo zapetljane priče, niti ovake točke Princeze i žapca, Pepeljuge...
    Zašto ste očekivale ovu predstavu iz tvog linka? Pa svugdje gdje su najave za predstavu navodi se da se radi o predstavi "Tulum počinje!".

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa Vidi poruku
    Ma priznajem, moja greška. Nisam razmišljala da ima više predstava.
    Zez!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    hm,između ostalog ponekad je teško uklopiti i financije u sve to,želje i mogučnosti. A djeca ko djeca svagdje bi išla ,bar moje.
    ja se uvijek pitam odakle djeca znaju da se to nešto "izvodi", "predstavlja", "prikazuje"...
    gdje oni to vide

i sama sam vidjela samo na jednom jumbo plakatu
    a ne vjerujem da djeca baš u vožnji prate te plakate

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za ovo je bila reklama na TV-u koja je bila prilično privlačna i lijepo izgledala - veliki Disney likovi se kližu, i Lea ju je primijetila ali nije baš bila zainteresirana kad sam joj objasnila kako to izgleda (pitala je može li se ona klizati sa njima).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •