Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: Disney On Ice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno ponekad ne kužim taj tvoj cinizam ili šta već bilo... jel to ozbiljno provociraš, ali onak na fino ili se samo šališ...jer ponekad zna jako zaparati uši.

Moje dijete ne čita, hvala lijepo na pitanju i nisam rekla da razumije što je na tom plakatu. Vidi dijete plakat u gradu i pita me što je to i ja joj kažem da je to predstava na ledu i ona naravno kaže da želi ići, pa vidi opet plakat-reklamu pa kaže da hoće ići. Zar sam joj trebala lagati i reći nešto drugo? Nisam rekla da moramo ići jer ona to želi, ne funkcioniramo na taj način i ne kužim zašto ste to tako shvatili.
    A ja svome djetetu ne mogu niti želim odrediti što će gledati dok se vozimo ili šećemo gradom.
    Zanima me što je toliko loše u toj predstavi osim cijene, da je tako strašno željeti odvesti dijete na to?
    Meni se čini da je apri mislila baš ono što je napisala (možda se i varam...).

Da ne odem offt - draga, ovo ti je krivo, u ovoj dobi jako krivo postavljeno. Djetetu trebaš PRSTOM pokazati ono što misliš da treba vidjeti. Trebaš joj i te kako kontrolirati pažnju (koja joj inače skače poput divlje vjeverice) i usmjeravati onamo gdje ti misliš da treba biti. U ovoj dobi to je nužno. Pa tak odgajaš dijete. Još će dosta vode proteći ispod Savskog mosta prije nego ona bude u stanju formirati svoje mišljenje (a da to uspije, moraš joj pomoći i usmjeravati je sad dok se može).

A sad da kažem svoje mišljenje o predstavi - pita svekrva neki dan hoćemo li odvesti djecu pogledati Disney on Ice, a ja kažem - to je isto kao i da ih odvedem na McDonalds + Coca Colu, američki konzumerizam na djelu i to za takve novce da ne dolazi u obzir sve da nam netko i pokloni karte (na stranu to što su moja djeca velika).

Još malo o Disney-u kakav je u današnje vrijeme (ne odnosi se na starog izvornog Walta Disney-a za kojeg nisam sigurna da bi odobravao današnje korporacijsko zgrtanje love): mm čita negdje na internetu da je Disney korporacija kupila Lucas Films (ne da mi se sad tražiti linkove) i kaže - bit će novih nastavaka Star Wars serije... Da, kažem ja, ali to više nikad neće biti isto .

Inače, moja djeca nisu uopće primijetila ni jedan jumbo plakat niti reklamu na radiju za ovu ledenu predstavu - to se njih ne tiče. Na sreću.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.11.2012. at 22:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •