Istina je da se stvari godinama pogorsavaju. Moja je sad sa skoro 17 god. gora nego kad je imala 10 sto se tice kucanskih obveza. Toj je tesko i dignuti hlace s poda, a o nekom ozbiljnjijem sudjelovanju da ne govorim. A nije da ne zna ili ne moze. Ovo ljeto je bila sama neko vrijeme na otoku i uredno je sama sebi kuhala i pospremala za sobom jer je znala da ako nesto ne bude u redu iduci put tesko da bi je pustili. A doma eskivira koliko god moze uvijek se izvlaceci na skolu i obveze vezane uz nju. Inace je na tom polju dosta dobra pa onda joj cesto progledamo kroz prste, pogotovo mm koji je toliko slab na djecu da ce radije sam nesto obaviti nego to ocekivati od njih. Sin recimo voli kuhati, ali ostavi takav nered za sobom da svaki put posizim kad vidim da ide prema stednjaku. A poceo je i raditi pa i ono malo sto bi pospremao uredno zaobilazi. Ponekad ga cura natjera na neku manju akciju, ali onda vise ona radi nego on. Lipo sam je svitovala da prekine s tom praksom dok joj je jos vrime .