Pokazuje rezultate 1 do 50 od 330

Tema: Radimo li previše za svoju već prilično veliku djecu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

BB sad mi je još jasnije kad si rekla da misliš da si podbacila u produljenom boravku doma s djecom tj. neplaćenom, ajme tko ne bi ....

Kad malo uhvatiš vremena ispričaj kako je to prošlo.Ako ti se da prisjećat naravno

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    BB sad mi je još jasnije kad si rekla da misliš da si podbacila u produljenom boravku doma s djecom tj. neplaćenom, ajme tko ne bi ....

Kad malo uhvatiš vremena ispričaj kako je to prošlo.Ako ti se da prisjećat naravno
    Budem jednom. Već sam htjela, ali se bojim ići u to

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne vidim like pa potpisujem peterlin. to je isto važno to zajedništvo, ne mogu s nekim biti pravi prijatelj ako smo u životu djelili samo zabavu, tako i obitelj djelimo sve i zabavno i dosadno naravno u skladu s dobi i mogućnostima

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja ne razmišljam o prašini
    ja samo hoću da mi je sve ujutro kad se ustanem lijepo, svjetlo, toplo i pročišćeno
    i očišćeno
    od dlaka ponajprije, jel
    ono što me brine je što nisam spremna dati svaki dan previse da bi to bilo tako
    a nije ni niko od mojih
    a ne mogu se pomiriti i biti zen i osjetiti mir i ravnotežu ako nije tako
    Bože moj, Bože moj...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne razmišljam o prašini
    ja samo hoću da mi je sve ujutro kad se ustanem lijepo, svjetlo, toplo i pročišćeno
    i očišćeno
    od dlaka ponajprije, jel
    ono što me brine je što nisam spremna dati svaki dan previse da bi to bilo tako
    a nije ni niko od mojih
    a ne mogu se pomiriti i biti zen i osjetiti mir i ravnotežu ako nije tako
    Bože moj, Bože moj...
    Ma doći će sve to na svoje mjesto... Pogledaj samo moj početni i zadnji post... I ja sam temu započela kad mi je bio pun kufer svega, ali to je prošlo. S odmakom - stvari izgledaju bolje.

Ja znam da će i nama opet uletjeti faza "oslobodibog" (pred kraj škg i slično) ali nema veze. Korak po korak...

Ja sam puno napravila za sebe kad sam prestala tuđe stvari smatrati svojom odgovornošću. Ako je netko izgubio dres za tjelesni, nek ga traži sam. A kad ga mora tražiti, ispada da je lakše pospremiti ga na mjesto da uvijek znaš gdje je, nego ostaviti u ladici od kreveta, da ga se nađe tek kad ideš mijenjati posteljinu ...

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ne vidim like pa potpisujem peterlin. to je isto važno to zajedništvo, ne mogu s nekim biti pravi prijatelj ako smo u životu djelili samo zabavu, tako i obitelj djelimo sve i zabavno i dosadno naravno u skladu s dobi i mogućnostima
    Pogodila si u sridu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •