Eto dobila sam u naslijedje Zepterovu tavu i vec neko vrijeme stoji na polici i ceka...
Kad je moja mama radila rucak u njoj sve je bilo ukusno. Naravno ,nije me zanimalo pretjerano kako to ona radi.
Sad nema moje mame ,a tava i ja se gledamo s vremena na vrijeme. :/ Par puta sam nesto pekla ili frigala , ni ja ne znam sto je to bilo, ali uvijek zaljepljeno za dno, izgoreno , u veeelikom oblaku dima i sa puno posla oko pranja poslije.
To je ona velika tava sa valovitim dnom i naravno standardnim Zepter poklopcem, di uopce ne kuzim sto one boje znace. Moze li mi netko malo pojasniti?
Stavlja li se npr meso na vrucu ili hladnu povrsinu? Doljeva li se voda za vrijme pecenja? Treba staviti ulja? Smije li se otklapati? Ma nemam pojma o nicemu. :?
Nemojte me poslati na neku prezentaciju, jer zivim Usred Nicega i nova sam ovdje pa ne znam nikoga i nemam love za nove tece na koje bi me eventualno nagovorili.
Kuharica za 5![]()