-
CAKE POPS - jel tko probao?
Kaze mi moja jedna prija iz NYC (cule se povodom ovog nevremena bas) da je ovo novi hit tamo:
http://divascancook.com/2012/04/how-...easy-best.html
Jel tko od vas radio?
Mene bas zainteresiralo onak za djecje rockase. Al nekak ne znam kad cu nac vrijeme za tu pimplazu.
Ako tko proba nek javi kak je ispalo.
-
-
mislim da je netko bio otvorio temu s nekim strojčekom u kom se peku takve male kuglice
-
moj brat je radio, spekao biskvit, namrvio ga i pomijesao s rastopljenim maslacem, radio kuglice, umakao u bijelu i crnu cokoladu. meni fino za jest, ali ne bi radila
-
-
Nije ti to za djecu i dječje rođendane, ne bi ona znala cijeniti uloženi trud
-
-
Evo vam ideje kako da ovo riješite na jednostavan način, brz i prikladan za dječje rođendane... Ima u Lidlu mini-piškota koje izgledaju kao kalote (nije baš polukugla nego malo manje). Jedna vrećica od mislim pol kile košta manje od 8 kn i unutra ih je stotinjak.
Ja spajam po dva svojim domaćim džemom, pa glaziram čokoladom (točkasto). Ako se u to odmah ubaci čačkalica ili štapić, nastaje zgodan cake pop koji se po potrebi može i dodatno ukrasiti. Za glaziranje pedesetak komada treba 50 g čokolade ako se radi točkasto (samo poškropi, bez umakanja). Može se posipati šećernim mrvicama raznim. Gotovo je za 15-20 min.
-
sviđa mi se!
-
I ja cu probat, samo da je vremena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma