Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Smetnje kod disanja ili samo glumi?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Hepimam avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno Smetnje kod disanja ili samo glumi?!

Ima 5 mjeseci i u igri (posebno kad se sam igra) smije se, guguce ali i na moje zaprepastenje povremeno dise kao da se gusi, onako kao da je jako iznenadjem pa dise unatrag Neznam kako ovo bolje objasnit ali ako je neko vec imao takvo iskustvo sigurno cete znati o cemu se radi.

Po svemu bi rekla da mu je to u rangu s onim kad se zakaslja da privuce paznju itd ali ipak zvuci strasno, no izgleda da njemu ne smeta vec ga kao zabavlja .

Ima netko ideju o cemu se radi? Slicno iskustvo?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

joj da...to radi i moj..e sad..to dal je to isto kao kod tvog ne znam....onak kao da je pojeo nešto vruće pa širom otvori oči i usisava zrak i maše rukicama..izgleda kao da se guši ali se on nakon toga smije sve glave....baš kao da je iznenađen i ispušta zvukove kao da teško udiše...zapreoašteno..ali vidim da se zabavlja...i još vrišti nakon toga..iiiijuuuhuuuuu.....bože sveti
    to me ne brine više...nego moj nemre više zaspat po danu ako ne prevuče dekicu preko glave..zato ga moram kontrolirat jer imam fobiju da ce se ugušit ispod nje..ali ne on spava perfektno i dekica se diže gore dole gore dole(disanje)..samo njega uopće ne vidiš...ja u snu maknem sa glave,ali on opet vrati..nema teoretske šanse..ako dekica nije u blizini teže zaspi...ja ću poludit..imaš li takvog iskustva možda??vjerojatno mu smeta danje svijetlo ili??

Hepimam avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da da, po svemu sto si napisala mislim da se radi o istom i da je to samo jos jedna od onih gluposti koje su bebe otkrile i u kojima uzivaju, a roditelji visemanje panicare. Prosli smo to vec s napadajima kaslja, placem da ostane bez zraka...i sve je nekim cudom prestalo iste milisekunde kad bi ga podigli, cudo

A ovo s dekicom? Pa mi kao da imamo isto djete ...doduse moj to radi danju ali i nocu kad se probudi. Kuzim da se tako pokusava uspavati sam natrag. Ono sto me dodatno izludjuje sto stalno hoce gurat dekicu u usta i cuclat Sad ga pokrivam sa pamucnim poplonom ali ga mrzi i odgurne cim ga pokrijem, a ako ga dobro ususkam onda si napravi mali tunel izmedju poplona i sebe...ah te faze...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    joj da...to radi i moj..e sad..to dal je to isto kao kod tvog ne znam....onak kao da je pojeo nešto vruće pa širom otvori oči i usisava zrak i maše rukicama..izgleda kao da se guši ali se on nakon toga smije sve glave....baš kao da je iznenađen i ispušta zvukove kao da teško udiše...zapreoašteno..ali vidim da se zabavlja...i još vrišti nakon toga..iiiijuuuhuuuuu.....bože sveti
    pa to se dijete veseli.

ne znam kako bi 5mj. beba glumila da se gusi
    ili kasljem privlacila paznju

a dekica u usta je normalna stvar.
    rjesenje za noc je vreca za spavanje.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 31.10.2012. at 10:26

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hehe..ma kakav poplon..ne voli ga...hoće dekicu koja valjda bolje prione na tijelo...a cucla ju toliko da bude sva mokra..ali se više ni na to ne obazirem...pa di cu na sve..poludit cu..ima pamučnu 100% dekicu i flis 100%...obje cucla

Hepimam avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma to "glumi" ide pod debele navodnike...ali stvarno proizvodi zvuk kao da se gusi, da hvata zrak ali ocito je to izazvano nekakvom srecom, igrom, uzbudjenjem...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

To i moj radi. Krklja, diše glasno, plitko i nekako udisi i izdisaji nisu "simetrični" , maše rukama, pogotovo kad ga se podigne na ruke. Veselje. Sad je uz sve to počeo i gukati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •