Danas radim pizzu :D
Danas radim pizzu :D
Za rucak je MM napravio govedje snicle i mlade krumpire pod poklopcem za E i sebe. Imali su i bistru juhu od povrca.
Ja sam na mjesecevom postu do 20:11 h veceras.
Vecera: Shepherd's Pie (sa karfiolom umjesto krumpira) i zelena salata.
Odustala sam od chilija danas jer nisam mogla naci jalapeno papricice. :/
slikaj večeru!
Ja sam radila kombinaciju recepata sa Rode![]()
Pohana puretina sa sezamom, zeleni fettucini (sa spinatom) u umaku od gorgonzole...I zelena salata
Mogu samo reci da je bilo za oblizati prste
ja večeras naslagala za sutra lazanje;
s brokulom, mozarelom, pelatima, pancetom i bešamelom; sutra ih ispečem i dodam salatu od rikule, mislim da će biti njami - te lazanje sam izmislila, jer sam te sastojke imala u frižideru![]()
ja sutra ne idem na posao, pa ću radit one sicilijanske patliđane s rižom i, ak ću bit pri volji, pitu od limuna i nekakvog voća, by mala sirena![]()
danas slanutak i salata
Slanutak? Jel to ono što još zovu leblebija?
jest, jest...
slanutak, slanić, leblebija, ćićvarda... sigurno ima još naziva...
To volim grickati preprženo.
Pileći ajngemahtec s mrkvicom, graškom i noklicama i batacima, pizza.
mi danas brzinski manistru na šalšu i salatu s tunjevinom
pripremam se za slavlje pa naveliko kuhamo i spravljamo svašta nešto
bit će tu i ukradenih recepatakoje ću prodati pod svoje
Šaran na ciganski
Zapečene krumpire u rerni i pečena pileća prsa. Simple, ali više se od mene ne može niti očekivati (čitaj: sretni smo što jedemo kuhano)![]()
Nemoj tako... Nekada najjednostavnija jela treba znati napraviti. Ja npr. mislim da baš nije lako ispeći krumpire u pećnici da budu mmmmmmljac...![]()
Picek, mlinci i salata od matovilca.
Ja subotom ne kuham tako da će biti neki junk u gradu.
Sutra ću s mojim Rodicama na neki fini ručak u restač.![]()
:Divancica prvotno napisa
ajme,što si se razbacalaandrea prvotno napisa
![]()
Goveđe-povrtna juha, mesna štruca s ribanom mrkvicom i zob. pahuljicama, restani krumpir, crveno zelje na salatu i za desert Ženske mušice (ne moje, nego se tak zove kolač)
ja ništa ali je sveki pekla janjetinu :D
nedjeljom svi volimo pohanu piletinu, pire i šampinjone, zelenu i crvenu salatu.
htjedoh pitati kako se poha u sezamu meni već dvaput izgorilo. dajte trik.
znaš da ja nisam od pohanja, ali često pečem piletinu (i to na suhoj tavi) uvaljanu u sami sezam: nemoj staviti vatru do ibera.
Pecena teleca koljenica sa pecenim krumpirom i crvenom paprikom, salata + orahnjaca za desert![]()
ma bjaaaaaži molim te na suhoj tavi.apricot prvotno napisa
Jucer smo jeli vani: MM manestru s bobicima, E i ja bistru domacu govedju juhicu, nakon cega je MM dobio platu od njoki s gulasem i fuzi s divljaci, a ja ombolo s tartufima i uz to kapuz sa cesnjakom i maslinovim uljem; za desert, krostule. E je jela od svega po malo.
Danas za rucak radim pizzu sa sirom.
Dagnje na šatro-buzaru, lazanje od sveeeega (kako su samo dobro mirisale!), gravče na tavče, francuska salata, mnoštvo narezaka i hrpa kolača!
To sve smo jučer i jutros kuhali, pekli, sjeckali, slagali i reckali, a sve ide na feštu gdje će to pojesti neki drugi ljudi(MM bježi u drugu firmu pa se sad sa ovom starom lijepo oprašta).
Mi jedemo ostatke (ako šta ostane) :/
anchi, memoj mi, molim te, ostati gladna![]()
ako sve pojedu, dođi ti k nama na ručak, smislit ćemo nešto!
Ma vidi ga kako je tužan!anchi pp prvotno napisa
A ja te odmah poistovjetila s njime...
pfu!
(kamen sa srca, znoj sa čela)
mi danas ništa ne jedemo osim voća..oporavljamo se![]()
Juha od jučer, saft od luka, mrkvice, celera, graška, paradajza i junetine iz jučerašnje juhe, pire-krumpir, zelena salata.
Desert nemamo jer je kolač jučer planuo![]()
dolega prvotno napisa
![]()
zato sam u petak uspjela napraviti onaj sicilijanski rižoto i pitu od limuna, od male sirene, i nemrem vjerovat da mi je sve ispalo jestivo, s tim da sam stalno visila na forumu, jer je bio u tijeku prijenos iz rađaone na SD
al mi je trebalo vremenaaa; daj, počela sam oko pol 12, završila oko 6; ni sama ne znam kaj sam toliko radila
a da sam bila krepana poslije, ne moram ni govorit![]()
ma razumijemo mi tebe!
bila si tako krepana da nisi uspjela ni kuću pospremiti...
jadna naša andreica!
kako li će tek kuća izgledati za Uskrs kad nas obraduješ sa desetak vrsta kolača...
:D
nadam se da ideš negdje van Zagreba (samo ostavi ključ kod susjeda)!