Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Istraživanje o djeci u vrtićima RH

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Istraživanje o djeci u vrtićima RH

Prepisujem poziv za ispunjavanje upitnika (uz dozvolu admina):

Poštovane majke,

molimo Vas da sudjelujete u ovom istraživanju ukoliko Vaše dijete pohađa dječji vrtić na području Republike Hrvatske ili ga je pohađalo u posljednjih 5 godina. Molimo Vas da ispunite upitnik koji se nalazi na bilo kojem od dva punuđena linka na online anketu.

http://www.surveymonkey.com/s/PGS3XH2

http://www.surveymonkey.com/s/FQQD3HD

Ovim upitnikom, koji koristimo isključivo u znanstvene i praktične svrhe, nastojimo doznati Vaše mišljenje o ostvarenosti dječjih prava u praksi odgojno-obrazovnog rada u dječjem vrtiću, kao i o čimbenicima koji potencijalno utječu na njihovu mogućnost ostvarenja.
    U drugom dijelu, želimo saznati jeste li doživjeli neka neugodna događanja vezana uz odgajanje Vašeg djeteta.

Upitnik je posve anoniman, sudjelovanje u istraživanju dobrovoljno, a o rezultatima ćemo Vas naknadno izvijestiti.

Imajte na umu da se pitanja o ponašanju djeteta prema roditeljima odnose samo na ponašanja djeteta do njegova polaska u osnovnu školu, dakle od njegove treće do maksimalno šeste godine.

Zahvaljujemo na suradnji !

dr. sc. Joško Sindik, stručni savjetnik
    Institut za antropologiju

Uputila sam pitanje i je li ok da i očevi ispune upitnik, vjerujem da je.
    Potvrdit ću čim dobijem odgovor.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pitanja pod brojem 7. su me iskreno iznenadila, jer se radi o djeci do 7. godine
    ali, na žalost valjda i toga ima (ono, nasilje odgovara na nasilje)

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

rahela, naravno da ima toga, ali nasilje nije nužno odgovor na nasilje. Nekad je i nemogućnost nošenja s frustracijom, ali to bi trebali prerasti do škole.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u 3.pitanju preskočen br. dijece 3
    u 7.pitanju ima ponavljajućih pitanja

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    rahela, naravno da ima toga, ali nasilje nije nužno odgovor na nasilje. Nekad je i nemogućnost nošenja s frustracijom, ali to bi trebali prerasti do škole.
    ma znam, ali nekako sam mislila da se ne odnosi to na to
    iako moji nijedno (ok. mlađa je tek 2,5g) nisu tako reagirali
    međusobno da, ali nikad nisu ni zamahnuli prema nama

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni se sve čini da djeca svakako reagiraju, jedan me pokušavao udarati do 4,5 (od tada više nijednom), drugi je to probao jednom i nikad više. A jednako sam dosljedna (i nemilosrdna kad je o ozljeđivanju riječ).

Pišem ovo jer mi nimalo nije bilo lijepo napisati da me napadao više od 15xgodišnje, a opet sam ga uspjela naučiti da to nije prihvatljiv vid ljutnje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trampolina, kuzim te, ni meni nije bilo ugodno napisati ni za udaranje ni za prostacke geste.
    Od dvoje djece, jedno nikad nije ni probalo, ni udariti, ni pljunuti, ni prostaciti, a ovaj mali je prestrasan (ne toleriramo i nosimo se s time i korigiramo dosljedno i cekamo da prodje).
    I kod nas sasvim sigurno nije da nasiljem odgovara na nasilje jer ga u kuci nije dozivio, ni verbalno ni fizicko. Mozda ga je dozivio u vrticu. :\

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Važno - predviđeno je da anketu ispunjavaju samo majke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •