Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: ;(

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno ;(

Drage moje po prvi put se javljam,da li postoji netko da mi može objasniti moj problem,jer sam totalno zbunjena i zabrinuta.Već 3 god. pokušam ostati trudna al neide .Imam 24 god,prije 3 god,sam imala vodenu cistu na jajniku,vještica mi je uvijek bila neredovna,nekad kasni i do mjesec dana,a kad dođe traje skoro toliko.Išla sam doktoru i kaze da su janici ok,da uradim hormone a muž sperm.i tako sam i uradila prije par dana,muževi nalazi su odlični ali moji ovako glase:
    Estradiol 113 pg/mL
    FSH 1.58 mlU/ml (nizak)
    LH2 0.9
    progest 0.4 ng/mL
    prolaktin 44,2 ng/mL (visok)
    testost 0.6 ng/mL prije ovih nalaza sam koristila Dabroston za regulisanje mens.i sve je bilo super dok sam ih koristila,imala redovno i po 5 dana,a kad sam ih prestala uzimat počela je da kasni,ali uvijek lažna uzbuna ;( .Sad mi je dok.propisao bromergon zbog povišenog prolaktina,u apoteci sam dobila bromokriptin,i koristim ga vec 4 dana ali imam mens.i to naveče skoro nista dok u toku dana obilnu.Dali da prestanem uzimat tablete dok mi ne stane,ili?Doktor mi je rekao da ih pijem tri mjeseca bez prekida,i kad imam,.a onda kontrola.Pomozite miiii

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Mislim da treba da slusas doktora...i da sa njim razgovaras o svemu sto te muci...Ja se ne razumijem u tvoje nalaze ali mislim da su doktori ti koji najbolje znaju o cemu se radi jer su za to ucili skole...i to im je posao..
    Zelim da ti se sto prije normalizuje stanje i da sto brze uzivas u trudnoci ...Srecno

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Neostvareni san, samo ti uzimaj bromergon on ti može pomoći ako je to razlog vašeg neuspjeha, ja ga pijem već 3 godine neprestano i uopće ne osjećam neke loše nuspojave, samo dobre.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Za Fsh i LH ti ne bih znala točno reći stvarno nisam baš dosad primjetila da je netko imao snižene vrijednosti i što sad to točno znači, više je kod nas problem povišen FSH pa bih ti savjetovala da odeš kod MPO specijaliste, vjerojatno se sada liječiš samo kod primarnog ginekologa?
    Mislim da bi sa tim nalazima trebala ići na razgovor kod nekog tko je u tome najstručniji, sad ovisi o tome gdje živiš ako si dole u Dalmaciji, preporučujem ti da se naručiš u Cito u Splitu na jedan razgovor, ako si u kontinentalnom djelu HR onda Zagreb

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Od kojeg dana je nalaz progesterona? 21? Jesi pratila da li imaš ovulaciju? Ovdje sam probala složiti praćenje ovulacije http://www.neplodnost.com.hr/lijecen...rije-lijecenja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •