To svakako podizem!!!!Vanchy prvotno napisa
A onda se meni prije nekih mjesec dana dogodila navala ludih placljivih hormona. Bas me bilo opralo. MM je jadan bio skroz zbunjen. Kad bi krenulo vikao bi u sali: joj joj evo napad hormona a ja u histeriju! Nisu to samo hormoni ja sam na rubu, pa vidi kako se mucim jadna ja i sve ostalo sto ide uz to.... Ma grozna sam bila prema njemu.![]()
Kad bi prosli napadi pokusala bih mu se oduziti tako da ga mazim i pazim. Nadam se da ce mm taj dio trudnoce lakse zaboraviti.
A zadnjih tjedana obozavam zivot. Nije da skakucem okolo kao u periodu drugog tromesjecja. Skroz sam stalozena i sretna. Sad cekam. I spremam sebe i mm na divan dogadjaj koji nam eto oboma treba biti divan. Sve sam veca i veca i zapravo mi je sve teze ali sad vise ne cendram zbog toga nego ponosno gladim trbuh i uzivam jos ovo malo sto nam je ostalo u ovom obliku.
POANTA:
Bit ce sve u redu s vremenom. Desavaju nam se lijepe stvari i trebamo uzivati u njima. Naravno da ima i ruznih no proci ce, a ionako pamtimo one lijepe. Ako vam se place placite ali ne predugo.
Puno podrske u svakom trenutku saljem svim trudnim i ne trudnim zenama kojima je tesko.![]()

Odgovori s citatom