Citiraj Vanchy prvotno napisa
Hm, izgleda da na mene trudnoca ima posve specifican utjecaj. Ja sam prije trudnoce bila poznata kao vrrrrloooooo temperamentna osoba koja reagira na prvu. Od kad sam trudna ja sam izuzetno smirena, racionalna, zadovoljna. Naprosto sam posve druga osoba. Ne osjecam te promjene raspolozenja o kojima pricate, ali se s gustom izvlacim na trudnicke hormone kad nesto tresnem sto mozda ne bih smjela.
To svakako podizem!!!!
A onda se meni prije nekih mjesec dana dogodila navala ludih placljivih hormona. Bas me bilo opralo. MM je jadan bio skroz zbunjen. Kad bi krenulo vikao bi u sali: joj joj evo napad hormona a ja u histeriju! Nisu to samo hormoni ja sam na rubu, pa vidi kako se mucim jadna ja i sve ostalo sto ide uz to.... Ma grozna sam bila prema njemu.
Kad bi prosli napadi pokusala bih mu se oduziti tako da ga mazim i pazim. Nadam se da ce mm taj dio trudnoce lakse zaboraviti.
A zadnjih tjedana obozavam zivot. Nije da skakucem okolo kao u periodu drugog tromesjecja. Skroz sam stalozena i sretna. Sad cekam. I spremam sebe i mm na divan dogadjaj koji nam eto oboma treba biti divan. Sve sam veca i veca i zapravo mi je sve teze ali sad vise ne cendram zbog toga nego ponosno gladim trbuh i uzivam jos ovo malo sto nam je ostalo u ovom obliku.
POANTA:
Bit ce sve u redu s vremenom. Desavaju nam se lijepe stvari i trebamo uzivati u njima. Naravno da ima i ruznih no proci ce, a ionako pamtimo one lijepe. Ako vam se place placite ali ne predugo.
Puno podrske u svakom trenutku saljem svim trudnim i ne trudnim zenama kojima je tesko.