Pitanje
Citiraj saška prvotno napisa
Pojma nemam što me uhvatilo.
Odgovor
Citiraj saška prvotno napisa
Mali cijeli dan hoda za mnom i ni na WC ne mogu bez njega, MM radi i radi ili ima neka slavlja, pa kirbaje na koje se meni ni pod razno nejde...
Ma sve mi je bed i ništa mi se ne da. Mrzim kad se ne nasmijem cijeli dan.
Komentar
Svima nam treba predah!
Svima nam treba ljubav i pazenje i mazenje!

Sjecam se kako bi me nekad obuzeo nalet vrucine i silne potrebe da me ostavi na miru (kcerkica), da se jednostavno moram maknuti i ne biti s njom bar 5 minuta. A tako sam se znala osjecati tocno onda kad bi me ona tako silno pratila da se doslovce nisam mogla okrenuti. Mozda bas zato sto sam trebala mir, sam je na neki nacin "zanemarivala" taj dan i onda bi ona radila upravo ono sto mi je u tome trenu bilo najgore tj. ne pustila me na miru, a ustvari je to bio njen nacin trazenja mog prisustva i fizickog i psihickog.

Takoder u vezi muzeva. Ako stalno nisu tu i ako prodju dan i cak tjedni bez aktivno provedenog vremena zajedno, ne onako usputnog, nego malo nasamo i bar pol sata.... onda se pretvaram ili u depresivku ili u zvijer. To vjerojatno ovisi o tome da li se imam zasto ljutiti ili ne.

Ali najgora, mozda i jedina "teska" stvar u vezi majcinsta za mene osobno je nemogucnost biranja trenutaka za mir.