Htjela bi te utješiti, ali kako kada sam i sama u nekoj komi... a zbog čega, nemam pojma. Pokušaj se sabrati, daj si "naredbu" da ćeš lijepo i smireno razgovarati sa mužem o problemu i pokušajte riješiti stvar. Ja vjerujem da ni našim muževima nije lako kada dolazi beba. I oni su zabrinuti za daljnji razvoj događaja, ma šta događaja- samog života. Usprkos tome što nas lupaju hormoni, ponekad moramo biti taktičnije od njih. Zapamti da lijepa riječ i čelična vrata otvara. Pokušaj!

Ja sam neki dan poživčanila, doslovce poživčanila na svog mm. A zbog čega? Zato jer on nije u stanju poduzeti prvi korak ka preseljenju iz grada u kojem je odrastao! Znam da mu nije lako, ali nije ni meni. Hoću li roditi u ovoj da ne kažem "selendri" ili gdje?? Nemam pojma! A onda kada razmislim i smirim se dođem do rješenja da me baš briga gdje će to biti, važno je da sa bebicom sve bude ok i da porod dobro prođe.

Eto samo sam ti htjela ispričati dio svoje priče. Meni je preteška jer lupaju me hormoni, a ti se možda smješkaš.
Ponekad stvari nisu tako crne kako ih mi sami vidimo.

Da si mi blizu, pozvala bih te na kavicu da se malo izjadamo. Vjeruj da bi nam bilo lakše

Draga sretno i mazi svoje bebice