Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Trebam rokovnik ne po kalendarskoj, nego školskoj godini

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Trebam rokovnik ne po kalendarskoj, nego školskoj godini

:Sheldon:
    Ne paše mi rokovnik koji broji kalendarsku godinu, a ove godine nisam uspjela naći onaj koji kreće od rujna, pa ide do idućeg srpnja i to mi užasno fali.
    Ako tko zna gdje ima, ili želi prodati, molim za info, da više ne lutam po knjižarama :/
    Hvala!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel može biti i dječji? imaš takvih u dm-u, (a i po knjižarama) hello kitty i monster high

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

:Sheldon: - može, ali mora mi se sviđati :Sheldon: Pogledat ću... jako sam komplicirana po pitanju rokovnika, i izluđuje me to što ga već dva mjeseca nemam...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a čemu to tebi služi,ja pišem sve kaj mi treba na obični trolisni kalendar

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

:complicada:

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja imam nastavnički suputnik, izdaje znamen,dobivamo ga u školi i moram priznati da već godinama otkako ga koristim ne znam funkcionirati bez njega tj. ne znam kad i kako radim i što...
    po školskoj/nastavnoj godini je organiziran s praznicima i rokovima za državnu maturu, važnijim datumima i rasporedom, ma, sve mi je tamo.
    jedino ne znam može li se naručiti ovako individualno iako je zadnjoj stranici tiskana narudžbenica, komad 88 kn?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj boškarin prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam nastavnički suputnik, izdaje znamen,dobivamo ga u školi i moram priznati da već godinama otkako ga koristim ne znam funkcionirati bez njega tj. ne znam kad i kako radim i što...
    po školskoj/nastavnoj godini je organiziran s praznicima i rokovima za državnu maturu, važnijim datumima i rasporedom, ma, sve mi je tamo.
    jedino ne znam može li se naručiti ovako individualno iako je zadnjoj stranici tiskana narudžbenica, komad 88 kn?
    Može se individualno naručiti, ali su nažalost davno rasprodani.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

eto...ja bila uvjerena da toga ima uvijek

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

eto...ja bila uvjerena da toga ima uvijek
    nažalost ne. ja bih isto jedan; ako imaš viška - kupujem

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    :Sheldon: - može, ali mora mi se sviđati :Sheldon: Pogledat ću... jako sam komplicirana po pitanju rokovnika, i izluđuje me to što ga već dva mjeseca nemam...
    Prijedlog: http://www.zbornica.com/index.php?op...033&Itemid=108
    uz pomoć ovih podataka i pdf kalendara, napravite svoj vlastiti design!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ifigenija, jel ti radiš u školi? Inače svi izdavači na početku godine dijele one svoje. Jest da su puno oskudniji od znamenovih, ali su po istom principu.
    Posljednje uređivanje od ježić : 03.11.2012. at 19:50

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I meni je padalo na pamet, ali sasvim dobro služi i obični kalendar s tjednima (onaj horizontalni) i u njega pišem sve živo - od termina pismenih provjera, zubara, oftalmologa, natjecanja iz atletike, produkcija u glazbenoj... bude to vrlo šareno. Tak mi je svejedno da li je škg ili kalendarska godina, bitno da se za svaki dan može upisati po satima.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi uvijek gnjavimo šeficu pa naruči, i čini mi se da ove godine ima nekih viška? Pitat ću ju , možda nisu kolegice htjele preuzeti svoj primjerak,pa je ostalo, u svakom slučaju, pitat ću ,No@.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni to isto uvijek fali. Ne dobivamo ni ne naručujemo nikakve "nastavničke", ali kad bi među običnima postojala neka školskoprateća mala agenda, onako jedan tjedan sa 7 dana na svakoj stranici, a da je manjeg formata da stane u torbicu - spasila bih se.
    Za doma mi je lako, već godinama imamo isti, mali duguljasti, taman je u širini jednog pregradnog zida, jedna stranica ima 30 redaka za dane i tamo upisujem sve obiteljske obaveze, aktivnosti, rođendane, doktore...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cokolada imas od molaskine, ja imam jedan takav, mali slatki, stane u svaku torbicu bez problema.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

znam, ali prati li školsku godinu? u tome je poanta, da ne moram sve podatke opet prepisivati u siječnju.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

inače takvih kao ovaj tvoj ima i "običnih", no name, samo što su meni ti obični još zgodniji jer im je jedan tjedan na lijevoj, drugi na desnoj strani (nema ovog desnog lista za bilješke) što je meni idealno jer mi posao ima A i B tjedan.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj je od 6 mjeseca 2011 do kraja 2012.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

stvarno? znači da bih ga morala onda sad kupiti za šk.god. 2013/14?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam svoj kupila prosle godine u 10. mjesecu, jos se nisam natjerala do profila po novi.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se nedavno prebacila na www.cozi.com
    imaju i aplikaciju za smart telefone, salju ti mejlove s tjednim podsjetnicima, super mi je za organizirat cijelu familiju... i ne moram niš prepisivat jer ima hrpu opcija (tipa ako je nešto svaki prvi ponedjeljak u mjesecu od 18 sati, onda to tak jednom unesem i on mi odmah ispuni cijelu šk. godinu s tim)

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mi uvijek gnjavimo šeficu pa naruči, i čini mi se da ove godine ima nekih viška? Pitat ću ju , možda nisu kolegice htjele preuzeti svoj primjerak,pa je ostalo, u svakom slučaju, pitat ću ,No@.

Ja bih bila zahvalna, baš mi treba, a baš sam mucho complicada, i imam neke koje sam kao improvizirala, ali ne pašu mi, pa ih ne koristim... imam digitalni kalednar i rokovnik, ali sam nekako slobodnija, i treba mi taj moment listanja, olovke, pisanja...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Svojedobno sam koristila Skolski rokovnik od Znanja,bio mi je odlican-male dimenzije,dan za danom po skolskoj godini,svaki dan zasebna stranica pa sam sama upisivala svoj raspored nastave,planirane lekcije ili testove,te prije i poslje privatne obaveze! Bio je nekih 20tak kn u njihovoj knjizari...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Znanja već davno nema, papala maca.

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sad tek vidim ovu temu, pa ako netko još uvijek treba nastavnički priručnik, rado ću pokloniti svoj ovogodišnji. Mislim da je još u najlonu. Meni ne odgovara puno toga u njemu, a prvo je što mi je pretežak. Maaaaaala prednost curama iz Rijeke, čisto radi isporuke.
    Posljednje uređivanje od Sandrij2 : 16.12.2012. at 09:53

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se nedavno prebacila na www.cozi.com
    imaju i aplikaciju za smart telefone, salju ti mejlove s tjednim podsjetnicima, super mi je za organizirat cijelu familiju... i ne moram niš prepisivat jer ima hrpu opcija (tipa ako je nešto svaki prvi ponedjeljak u mjesecu od 18 sati, onda to tak jednom unesem i on mi odmah ispuni cijelu šk. godinu s tim)
    a što pišete unutra?
    fakat sam znatiželjna. koje su to obaveze? i zašto ih ja nemam?
    što vam to može biti svaki prvi ponedjeljak u mjesecu u 18 sati? što propuštam u svom društvenom životu? mi dosadno - škola, vrtić, svako na svoju slobodnu aktivnost i that's it.

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

obiteljske obaveze još nekako pamtim, tj. vješam ih po frižideru, ljepim po pločicama, naravno sve u kuhinji, tamo sam valjda od jutra do sutra.
    ali školske obaveze moram pisati, inače sve zaboravljam. čak i djeci kažem da me napomenu da zapišem i to ODMAH. A dovoljno ti je imati npr. 7 različitih razreda, pa kad je s kojima test, pa ispravak, pa predstava, pa posjete, izleti, roditeljski, informacije (često se roditelji najave u neko drugo vrijeme), razne aktivnosti koje ti nisu u redovitom tjednom zaduženju... ma ima toga, a moj mozak to stvarno više ne pamti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a što pišete unutra?
    fakat sam znatiželjna. koje su to obaveze? i zašto ih ja nemam?
    što vam to može biti svaki prvi ponedjeljak u mjesecu u 18 sati? što propuštam u svom društvenom životu? mi dosadno - škola, vrtić, svako na svoju slobodnu aktivnost i that's it.
    sve moguće kontrole za mene, djecu, zubari, predstave;

pri odlasku u grad svratit na poštu platit neki rn koji iskače iz svakomjesečnih obveza, svratit kupit sir, baki papuče jer ona se toga ne sjeti, obić neki dućan dok konačno ne dobiju artikal koji tražim;

uz to one glupe papirologije koje mi nezaposleni i povremeno zaposleni imamo za obaviti, silni su to papiri, uredi i službenici koje imamo za kontaktirati, uplatnice za uplatiti, te za ovo treba taksa, te za ovo ne treba...pa rade od nekad do nekad, pa je pauza nekima od 10, drugima od 10:30...i tako svako pola sata do 12:30

Pa imam ovjerenu dokumentaciju, pa mi je poslana i nedostaje mi još...

Dodaj tome svekrvi rođendan, Božić i moje godine koje ne poznaju koncentraciju=treba mi rokovnik

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sandrij, kako to misliš da ti je težak? koji imaš? meni je tata godinama ustupao svoj (od ove je godine u mirovini i ništa od toga više, nažalost), s kartonskim koricama, prekrasan je, zavidim kolegici koja ga ima i ove godine (na dva lista je raspoređen tjedan u stupcima), uh, kako sam zbrckano ovo napisala, dakle, ako imaš takav, a ne treba ti, ja bih ga rado udomila.
    što pišem u to, sve - sav moj raspored privatno-poslovni, društveno-kulturno-zabavni....sve obveze od zubara do kozmetičara, roditeljske sastanke, izlaske, rodjendane, ma...sve, a nužan mi je zbog posla - raspored kada imam koja predavanja, ispitne rokove...

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ok, prodano! Riječanka, javiću ti se na pp, sad sam na izlasku... Lp

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš sam nedavno komentirala: dok su se svake godine birali udžbenici zasipali su nas iz izdavačkih kuća s tim nastavničkim rokovnicima, sada već par godina - suša, tako da ja polako koristim stare, trenutno od Školske knjige za 2010. (Prekrasan, crveni uvez... ) Na početak sam zalijepila novi kalendar školske godine, ima puno stranica za bilješke, a u onaj dio s planerom uopće nemam naviku pisati, tj. ako i zapišem zaboravim pogledati. Meni su post it papirići zakon! Ponekad me doslovno zatrpaju, na njih pišem sav dnevni raspored, čak i stvari tipa oprati kosu i onda stavljam kvačice. Bilo bi mi neugodno da mi netko to čita u planeru.

I nemam pojma zašto mi je uvijek žao pisati u lijepe rokovnike i onda mi redom ostanu neiskorišteni

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

uh, ja bih opet trebala nastavnički rokovnik, odnosno rokovnik prema akademskoj a ne školskoj godini. ima li tko spreman ponuditi ili dati savjet gdje se može nabaviti?

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ima ti moleskine takve rokovnike, ali su dosta skupi, oko 150 kn.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    uh, ja bih opet trebala nastavnički rokovnik, odnosno rokovnik prema akademskoj a ne školskoj godini. ima li tko spreman ponuditi ili dati savjet gdje se može nabaviti?
    http://www.acro.com.hr/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala, baš sam ove acro gledala, ali mi se čini da imaju puno sadržaja koji mi zapravo ne treba, ja bi baš ono klasični rokovnik, samo od jeseni do jeseni.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Provjerit ću u ponedjeljak imam li, ako se do tada ne snađeš.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hajde vidi pa javi, neću preko vikenda ništa ni uspjeti tražiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •