-
Mango web shop
...da li je itko imao problema pri kupovini na Mango web-shopu?
Sad ima vec preko mjesec dana da sam nesto narucila,uredno mi je naplaceno a robu jos nisam dobila....
(a inace ljudima stize za 10ak dn)
Pisala sam vec 2 maila s reklamacijom,imaju onaj formular na stranici u koji ubacis br. narudzbe i nista...nitko ne odgovara....
Kome da se obratim,mogu li mi ovi u Zg ista pomoc ( s obzirom da mislim da roba ide preko njih) ili moram zvat direkt u Spanjolsku?
Bas sam neugodno iznenadjena....
-
Roba stiže DHL-om iz Španjolske. Čini mi se da moraš kontaktirati direktno njih:
Evo sa stranice web shop-a:
"Our phone number is: (+34) 93 860 24 24 , we answer calls Monday to Thursday, from 9.30 A.M. to 6.00 P.M., and Friday from 9.30 A.M. to 2.00 P.M. (Spanish Local Time). You can talk to us either in English, French or Spanish."
-
skulirana jel ti stigla roba?
ja se spremam nešto naručiti ali ne da mi se ako je sigurno da će biti natezanja?
-
-
-
hvala na info.
Ma ja sam odustala na kraju od šopinga tim putem.
-
Zara1 prvotno napisa
znači platila si carinu?
Nema carine, odn. ne plaća ju kupac, već Mango.
-
Pod uvjetima kupnje navedeno je da primaju sve kreditne kartice, ukljucujuci i Amex, medjutim, ne mogu provesti transakciju placanja jer mi ne prihvaca broj kartice i oznacava ga kao neispravan - kartica je vazeca, tu nema greske
Takodjer, otisnut je logo samo Vise i Mastercarda...pa sam sad zbunjena, a prilicno mi je hitno...ima li koga u ovo doba na forumu, da je narucivao on line i platio Amexom, prosvijetlite me
Ove druge dvije creditne kartice nemam, pa moguce da ce shopping otpasti
-
Zasad skulirana, diii siii
-
-
A ne bi ti ionako mogla pomoc,ja imam Visu...
Nadam se da si upisivala br mob-a bez razmaka?
-
Je, sve je ok, zvali danas sa carine...odlican mi je ovaj web shopping, narocito kad me mm pocasti, jer moja kartica ne prolazi
))
-
Imam problem s plaćanjem......je li problem ako kartica nije moja.....sve sam dobro ukucala ali transakcija nije prošla????
-
Kartica ne mora glasiti na tvoje ime...o kojoj kartici je rijec? Meni nije prihvacao Amex, procitaj par postova iznad
-
Cure, molim vas za pomoć! Na koji ste način unosile broj telefona pri registraciji? S pozivnim brojem za Hrvatsku ili samo npr. 098123456?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma