rivendell, u potpunosti se slažem s tobom - proizvodi i usluge s dodanom vrijednošću

ono što je meni teško spoznati koliko je ljudi sada i dalje spremno izdvojiti novac za kvalitetnu uslugu s recimo dodanom vrijednošću, nasuprot svih onih koji gledaju kako proći što jeftinije, a pritom ne razmišljaju koliko će dobru uslugu dobiti zato što je jeftinija?
ponovno ću se osvrnuti na web portale koji davaju brutalne popuste na usluge iz turizma, gastronomije i osobnih usluga. iako
zvuči super za nas obične smrtnike koji si inače tako nešto ne možemo priuštiti, često se iza takve ponude krije neka kvaka, u svakom slučaju zakinuti ste sigurno za kvalitetu usluge.
također, jedine masaže koje sam u zadnjih 3 godine odrađivala po punoj cijeni bile su masaže hotelskim gostima, strancima kojima su i naše visoke cijene - povoljne.
ne kužim, kako se naplatiti i preživljavati ako masiraš za 40-70kn sat vremena cijelo tijelo?
svi poslodavci su bili uvjereni kako im je to ulaganje u marketing, ha, malo morgen, niko poslije takvih popusta neće kupiti masažu za duplo veću cijenu koliko got bio zadovoljan, jer je ionako došao zbog niske cijene i prilike.
ja moram doći do klijenata koji mogu izdvojiti za masažu više od 100 kn da bi mogla od toga živjeti i plaćati svoje troškove.