Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Ako niste zadovoljne svojim poslom....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ljudi koji kupuju polovne automobile zaista imaju novaca plaćati za takvu uslugu.
    I s time da danas lesing i auto kuće nude i polovne aute s garancijom.

Takve ideje se čuju samo po seminarima.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ljudi koji kupuju polovne automobile zaista imaju novaca plaćati za takvu uslugu.
    Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    I s time da danas lesing i auto kuće nude i polovne aute s garancijom.

Takve ideje se čuju samo po seminarima.
    Ne bih se baš složila s vama.
    Suprug i ja smo nedavno kupili auto. Igrom slučaja, novi auto, ali planirali smo polovni jer smo mislili da za novi nemamo novca.
    No, dok smo planirali kupovinu polovnog auta, zivkali smo okolo sve ljude koji se imalo kuže u to i pitali ih na što da pazimo. I manje-više su svi rekli da računamo kako ćemo u sljedeće 2 godine izdvojiti još dodatnih 2-3000 € na stvari koje će trebati zamijeniti. U tom bih slučaju radije platila nekome 200 € da mi pogleda auto i kaže u kakvom je sve stanju, nego da izgubim još 10 puta toliko jer ne znam što tražim.

Što se tiče prodaje polovnih auta "pod garancijom", to je isto magla. Znam osobu koja je tako kupila auto. Garancija godinu (ili dvije, ne sjećam se). Pa ode kompresor klime - na to nema garancije. Pa ode turbina - nema ni na to garancije. Pa neki sitni kvarovi... Sve u svemu, 1000 € u pola godine.

Dobro, ajd, pitanje je što mehaničar može, ako može, od tog (pred)vidjeti. Ali mislim da može, ako je pravi stručnjak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •