Ja sam često sumnjičava prema pokretanju posla jer u široj obitelji imam primjere ulijetanja u poslove bez da se radi ikakva analiza, planiranje, ma sve ovo što Cvijeta opisuje. Naravno, uz podignuti kredit. I onda ne kuže zašto im ne ide, okrivljuju državu, lokalnu zajednicu, cijeli svijet. Pa zarade novac na drugom poslu gdje rade za drugoga i onda sve zarađeno opet ulažu u privatni posao u kojem im ne ide jer nisu nikad napravili nikakav plan ni analizu, a ni započeli na vrijeme (jer ovise o jednom dobu godine). I tako se već godinama vrte u krug.

A što se tiče prodaje, davno sam ljeti zarađivala terenskom prodajom ljetnih izleta. Početak mi je bio težak jer nisam vjerovala u to što sam radila, odnosno bilo mi je nevjerovatno da će mi netko vjerovati i dati novce za izlet na koji treba ići za par dana. I tako sam dva tjedna hodala okolo i prodala nisam ništa. U jednom trenutku, kad mi je postalo svejedno što tko misli i hoću li uopće to nastaviti raditi, i kad sam se postavila "ovo je to i košta toliko, a sad morate dati toliko", ekipa je izvadila novce i kupila. I tada sam skontala da je za to trebao klik u mojoj glavi - ako ja sama nisam vjerovala da će mi netko dati novce, nisam ih ni dobivala. Kad sam se postavila kao da je to najnormalnija stvar na svijetu, sve je krenulo! I dobro mi je išlo... Zaključila bih da je osim vještine prezentacije (i malo psihologije jer se prezentacija mora prilagođavati profilu osobe) i uvjeravanja, jako važan i stav kojim osoba odiše.
Firma od MD se bavi sličnim poslom i gledam te dečke, prodaja fakat nije za svakoga. Samouvjereni tipovi tu puno bolje prolaze.