Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Ako niste zadovoljne svojim poslom....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, ali kada kupuješ auto, ideš pogledati 5,6 auta, a onda onako, u uži izbor uđu 2,3. Hoćeš voditi mehaničara svaki put ili on kaže da auto nije ok, ti mu daš 200 EUR-a, pa onda s njim u procjenu idućeg auta, opet 200 EUR-a. To onda nije više 200, nego puno više.

Koliko ljudi je to spremno izdvojiti, nisam sigurna. Osim toga, teško da može napraviti procjenu auta da ide s tomom u razgledavanje, za ozbiljniju preporuku morao bi se auto odvesti automehaničaru u radionu na pregled. Koliko je prodavatelja spremno na to, i koliko im se da to raditi?
    Mi smo isli kod automehaničra da pogleda auto i kad smo mi kupovali polovni, a i sa kupcem kad smo prodavali stari. Kakvih 200 eura?! Za to se da neka sitna lova. Ja bi rekla da je to uobicajena praksa.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo isli kod automehaničra da pogleda auto i kad smo mi kupovali polovni, a i sa kupcem kad smo prodavali stari. Kakvih 200 eura?! Za to se da neka sitna lova. Ja bi rekla da je to uobicajena praksa.
    mishekica je napisala da bi platila mehanicara 200 EUR-a, u postu gore.

U tom bih slučaju radije platila nekome 200 € da mi pogleda auto i kaže u kakvom je sve stanju, nego da izgubim još 10 puta toliko jer ne znam što tražim.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

mishekica je napisala da bi platila mehanicara 200 EUR-a, u postu gore.
    Mislila sam na UKUPNE troškove tog mehaničara. Objašnjeno u prethodnom postu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A ovi su imali ideju da posreduju za sve gablec-providere

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

i ovi:
    www.pauza.hr

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Jurana vizionar!
    Stigao nam Wolt. O uspješnosti ne znam.
    Ali zato znam da je jedna od učesnica ove stare diskusije otvorila svoj posao i uspješna je u poslu...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ok, ali kada kupuješ auto, ideš pogledati 5,6 auta, a onda onako, u uži izbor uđu 2,3. Hoćeš voditi mehaničara svaki put ili on kaže da auto nije ok, ti mu daš 200 EUR-a, pa onda s njim u procjenu idućeg auta, opet 200 EUR-a. To onda nije više 200, nego puno više.

Koliko ljudi je to spremno izdvojiti, nisam sigurna. Osim toga, teško da može napraviti procjenu auta da ide s tomom u razgledavanje, za ozbiljniju preporuku morao bi se auto odvesti automehaničaru u radionu na pregled. Koliko je prodavatelja spremno na to, i koliko im se da to raditi?
    200 € je bila karikirana cifra. ivanas je spomenula da je lik odredio satnicu... Dakle, neka mi se njegova ukupna satnica i usluga popne na 200 € (opet karikiram), isplati mi se. Naravno, ako čovjek zna svoj posao.

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Kad smo mi kupovali polovni auto svaki koji je ušao u uži izbor odvezli smo kod našeg mehaničara Videka da ga pogleda, i za to mu nismo platili ni lipe.

Kod nas ljudi nisu spremni platiti advokata kod kupnje stana (nemaju love, zato nisu spremni), a otkud će netko tko kupuje polovni auto plaćati stručnjaka za procjenu?
    Mislim da niste fer prema svo mehaničaru. Ja bih svakom platila posao koji odradi. Općenito, ja uvijek igram po pravilima i na sigurno, pa bih tako vjerojatno i platila odvjetnika za kupnju stana.

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da je uobičajeno. Ne znam u kojem bi me svemiru netko natjerao da kupim polovni auto, a da ga mehaničar ne pogleda prije toga. Mislim, ne vjerujem da postoji netko tko bi to napravio. Mislim da su nama spominjali nekakvih 300 kn za pregled, ali se ne sjećam jer na kraju nismo otišli ni na jedan.

OK, sad smo već dosta off...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •