Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Ako niste zadovoljne svojim poslom....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ekoi, ako obavljaš posao koji zahtjeva tvoje vrijeme, po satu to moraš naplatiti, jer je vrijeme jedini resurs kojeg nemaš neograničeno, nego samo 24h dnevno. Moraš doći do pravih klijenata, a to se može naučiti.

Ja sam primjerice povisila članarine ove godine za 20kn, mojim stalnim klijentima to nije bila cifra koja će presuditi da li će dolaziti ili ne, a meni je taj iznos puta 20 ljudi, 400kn mjesečno, i tim novcem djelomično platim tetu koja mi čuva djecu dok ja radim.

Stvar je u tome da je meni jedno vrijeme išlo bez puno truda oko reklame jako dobro, baš preporukom od usta do usta i ja planirala širenje, kad šipak, došla djeca, moj fokus se pomakao s posla na obitelji i to se osjeti iako jako volim to što radim i trudila sam se kao i prije da obavim najbolje št omogu.
    Najveća greška je što sam računala na stare klijente i pokoji novi ponekad, a stari se raspršili, neke ostale trudne, neki preselili, svašta nešto, i onda zid.

A opet, kad čovjek pogleda dublje u sebe, mi smo ti koji kreiramo svoju stvarnost, samo je problem što to radimo nesvjesno. Dobar primjer je netko iznio gore, dok ne vjeruješ da će uspjeti, niti ne uspjevaš prodati.
    Napravila sam spisak svojih osobnih vrlina i mana vezano uz posao i odlučila uzeti najveću slabost(ne znam prodavati) i usavršiti je. Vjerujem čvrsto ako to uspijem da ću uspeti generalno u čemu god poželim. Jer svrha života je da rastemo i usavršavamo se, a ja da nije krize ne bi nikad naučila toliko o samoj sebi. Nije mi baš drago priznati što sam sv shvatila, ali to je veliki korak naprijed, kad znaš na čemu moraš raditi da bi bio uspješniji.

Čitam trenutno knjigu Brian Tracy "Umijeće zaključivanja prodaje", njega navode kao jednog o najbolji u tom području.

Hvala vam svima na linkovima, baš sam svašta saznala na ovoj temi.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja iskustva sa portalima za kolektivnu kupovinu su jako loši, osim što oni ruše cijenu usluga na tržištu, plaćaju s odgodom, pa kao zaborave, pa sam se morala natezati s njima, od 20 i nešto klijenata samo dvije su ostale još par mjeseci i onda i one nestale. I kolege mi kažu da imaju slična iskustva.
    ali nije mi žao što sam probala, naučila sam nešto, a i sad znam koji oblik prodaje i reklame za moj posao ne pali.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni se pokazalo kao donekle dobro, kad sam pnudila starim klijentima da dovedu sa sobom nekog novog tko nikad nije bio kod mene, to je najčešća frendica i zauzvrat podijele popola taj prvi mjesec članarinu. Time sam nagradila stalnog klijenta sa popustom, on je imao motiv da nagovara nekog, a privukla nekog novog.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

U stvari sad sam se sjetila i da je druga frendica s 40+ promijenila nedavno firmu, pobjegla iz jedne prilično kaoticne banke

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •