Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Ako niste zadovoljne svojim poslom....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da je tu jako tesko dati savjet. Ja sam dala otkaz na dobrom poslu koji se doimao sigurnim. Iz obiteljskih razloga. Ali sam bila mlada. Ispod 30. Sto si stariji mislim da je teze, tako da treba sto prije krenuti, ako mislis da ti je tu lose. Moj potez je ispao dobar. Taj. Ali sam poslije opet preselila i to se nije pokazalo dobrim i sad snosim posljedice te odluke.
    Najvise volim prazno racunalo i novi pocetak. Al su sad vec godine tu, a i malo dijete pa mi je nemoguce promijeniti posao.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Najvise volim prazno racunalo i novi pocetak.
    Iks.

Ja bih uvijek rekla da treba mijenjati nešto s čime nismo zadovoljni ako je promjena ikako moguća. Nije lako upustiti se u nešto novo, ali još je teže biti nezadovoljan pa se nakon x godina pitati jel moglo biti bolje.

Jednom sam dala otkaz, zato što sam se selila u Bg. I meni je to bio dobar potez jer sam počela s nečim novim i poprilično brzo bila jako zadovoljna kako mi ide. Sad se opet pripremam za nešto novo i baš se veselim. O sigurnosti ne razmišljam jer uopće ne znam što vam je siguran posao, valjda svaki može propasti ako nešto recimo gadno zasereš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •