Pokazuje rezultate 1 do 50 od 220

Tema: Ako niste zadovoljne svojim poslom....

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije da ne bih nasla posao, nego je ova fleksibilnost koju imam rijetka. Uz neke fiksne termine, mogu raditi vecinu stvari kad zelim, subotom, nedjeljom, ako hocu iza 22h, samo se moram javiti zbog alarma da me puste van. Za Hrvatsku mi je prilicno dobar omjer dobrog i loseg
    pa onda ako ti je ok omjer, nemoj mijenjati

Ja ne volim raditi subotom, nedjeljom a pogotovo ne iza 22h tad mi mozak totalno spi i moram po 3x pročitat mail prije nego kliknem send. No kužim o kakvoj fleksibilnosti pričaš. Volim je i ja.

A pod normalno pogledam/pošaljem van radnog vremena mailove na mobu, da vidim da nije nešto hitno za našeg "glavnog", iako sad mi predstoji vrlo intenzivno razdoblje do 1.7. bit će rada petkom i svetkom,al na to smo spremni i pripremamo se za to 2 god, pa ćemo stisnut zube.

Meni se jako sviđa švedski koncept u kojem se iznimno cijeni privatno vrijeme. Nedavno sam čitala jedan jako zanimljiv članak na tu temu. Znači nije floskula, kod njih je normalno da te nitko ne zivka/ne šalje mailove nakon rad.vremena, a kamoli vikendom. To nazivaju zadiranjem u privatni prostor i smatraju jako nepristojnim. Al ko mi kriv kad ne bi tamo mogla živjet uz tako male doze sunce
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.10.2019. at 13:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •