Drage moje evo i ja sam u maloj dilemi...ili bih vise zeljela biti

Naime, iako jos ne planiranamo trudnocu, s deckom prakticiram metodu prekinutog snosaja kao kontracepciju..medjutim, razgovarali smo o tome i s bebacom smo svakako ok (ako se dogodi tako neplanirano), medjutim kao planiramo to bas kada se odlucimo na ozbiljniji korak (barem za pocetak da zivimo skupa), ali jaaaaaa bih zeljela bebaca tako jaako Kako smo u vezi na daljinu ne mozemo prakticirati odnose cesto, pa se to dogodi na neke zbunjene dane...tako tipa, prosli mjesec kada su meni (kalendarski!) trebali biti plodni dani, odnosno tocno dan ovulacije, imali smo odnos navedenom metodom..medjutim, ovaj mjesec sam dobila menstruaciju. Tocno prvi dan menstruacije smo se vidjeli iiii jeli, imali smo odnos do kraja, odnosno ejakulirao je u mene. Znaam da su jako male sanse za trudnocom prvi dan menstruacije, ali ja nekako se sve nadam (ili sebe uvjeravam)...inace mi menstruacija traje 6 dana, i to prva tri dana je inace obilata, dok mi tek zadnji dan bude smedja krv, kao ciscenje maternice. Medjutim, dan nakon tog odnosa, meni je prakticki menstruacija stala. Ono, sve nekako oskudno ( da ne mijenjam uloske radi higijene, mogla sam slobodno cijeli dan isti nositi). Treci dan mi je vec stala i tek predvecer mi je krenuo taj smedji iscjedak koji je trajao mozda jos dan-dva.

Pomislila sam mozda da je to bila lazna menga, ali svakako nisam kupovala test jos jer mi je kao trajala. Ovih dana ga planiram uzeti (da provjerim taj zadnji put metodom prekinutog snosaja). Nego, moje pitanje vama je, smatrate li da se mozda neki mali spermic izborio s mjesecnicom i da postoji mogucnost da ostanem trudna od toga? I nakon koliko mislite da napravim test (s obzirom na odnos prvi dan mjesecnice)?

I takodjer, ako ima koja trudnica s tim iskustvom o prakticki prestanku menstruacije nakon odnosa tijeko