Prije svega ne zelim da me itko napadne samo zelim podjelit svoja razmisljanja o danasnjem majcinstvu i obitelji.....
Nakon raznih uspona i padova (a bit ce ih jos) muke sa dojenjem mojih raznih psihickih ispada (postporodajna depresija) razmisljam kako bi bilo da zivimo u doba nasih mama,baka....kada one bas i nisu imale neku pomoc svojih muzeva jer je to "zenski posao"..iskreno da nisam imala podrsku nemogu ni zamislit sta bi se desilio...
Kada slusam moju baku; mala sta se mucis daj mu posten obrok ( kad je imao 3mj) nek spava cijelu noc,ko je vidio da je na cici non-stop pa daj uvali tu bocu (moja tajna ti je da stavis malo secera)pusti ga da place nek se sam igra i puno puno takvih savjeta koje su im kako kazu "olaksale majcinstvo" jer treba kuhat peglat prat nece to samo...
Neznam razmisljam ni jednoj od nas ne padaju takve stvari na pamet trudimo se svi,a opet znam kako na neke to djeluje psihicki fizicki....prije se nije ni znalo sto je post porodajna depresija....
Mi danas smo samasvim drukcije majke al cini mi se da sve vise "pucamo" (po prici nekih prijateljica)

pusti ga da place nek se sam igra i puno puno takvih savjeta koje su im kako kazu "olaksale majcinstvo" jer treba kuhat peglat prat nece to samo...
Odgovori s citatom

mozda bi stvarno i ja trebala potrazit pomoc..oprosti jos jednom
.