Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
Gle, nekad se nije o koječemu govorilo, što naravno ne znači da nije bilo (počevši od duševnih bolesti, pedofilije, invalida, zlostavljanja i sl.), pa tako i o postporođajnoj depresiji; nije se o tome govorilo ali žena je više manje u ruralnoj sredini skoro pa preležala babinje od 40 dana. Da joj je pomoglo, valjda je, kako kojoj.
Kako je njima bilo bez podrške i pomoći? Opet kako kojoj; dan danas ima nas tu koje smo bez ičije pomoći (evo npr. ja i Ana.m za koje znam), svaka s po troje djece; o.k. muževi su nam podrška. Nemamo bake, stričeve i tetke da nam "pomažu" niti očekujemo to od nekog. S druge strane znam neke koje imaju manje djece i svu moguću pomoć, pa opet nisu zadovoljne... Nema pravila, bit je kako se sama posložiš u novoj ulozi i koliko spremno uhvatiš život za rogove.
ne mislim na takvu pomoc....takvu nemam ni ja...nit svekrve nit striceve nit tetke ni nista slicno...muz radi po cijele dane od jutra do mraka tako da ni na njega nemogu racunat,ali na podrsku definitivno da..to govorim....
hehe ocito sam fulala forum po vasim postovima...sve stizete..sretne zadovoljne i ne pucate svaka cast (ocito je problem u meni)