Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Ne znam. Nikad mi nitko ništa, ni najmanju stvar u kući nije očistio ili skuhao. Osim prvih 10-15 dana nakon poroda, a i tada samo najnužnije. Muž ima takav posao da ga više od 6 mjeseci godišnje nema, na drugom je kraju svijeta. Rodila sam 4 puta, kuću gradila, radila, stvarno ne znam što je to teško.

Zašto treba pucati po šavovima, treba biti sretan što si živ. Teško mi je iz ovih mojih cipela shvatiti, jer meni ništa nije teško. Što ne znam, naučim.
Beti, ja kad te čitam, mislim da neka od nas dvije zacijelo živi u nekom drugom svemiru. Prvo sam mislila da nije moguće da netko tako misli i živi, sad ti vjerujem i čudim se sebi. Nekad si mi inspiracija da ja budem bolja. Iako se oko većine stvari u početku nisam slagala s tobom, sada me neki tvoji postovi znaju onako dobro uzemljit i istovremeno dat kao krila i snagu za dignut guzicu. Još uvijek me zaprepastiš nekim izjavama, ali više pozitivno, da se zamislim nad sama sobom. Ono- jbt netko živi ovako, znaci moguce je, kuzis?
Zbrda zdola napisano po običaju, ali morala sam to pljunuti van, već mi se neko vrijeme mota po glavi