Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
...
Međutim, rođenje djeteta mi je jako utjecalo na moju sliku o starcima, otkrila sam da im i što im zamjeram, neke scene su me počele jako boljeti, postala sam ogorčena i ljuta na njih zbog nekih stvari i ti moji interni osjećaji su mi čak neko vrijeme smetali u komunikaciji s njima.
Vidiš, meni se to dogodilo prije rođenja djeteta, prije zapravo bilo kakve naznake da će biti bebe. Povod za svađu bila je jedna glupa situacija kad mi moji nisu mogli napraviti neku mizernu uslugu koju sam ih zamolila, tj. napravili su, ali sve na krivi način, ništa nije bilo onako kako sam ih zamolila. Onda sam pukla. Jer sam shvatila da mi to svaki put rade i da zapravo nikog nije briga za moje želje i potrebe (dok ja oko svih njih moram titrati). Prvo je, dakle, bila svađa, a onda je uslijedila tiha misa od nekoliko mjeseci i onda sam ja odjednom shvatila sve što je bilo pogrešno i počela im zamjerati hrpu stvari. I osjećala se sve jadnije i jadnije...

No, za divno čudo, kad sam ostala trudna, nestalo je svih tih zamjeranja i koječega. Mama je bila u gostima kod nas duže vrijeme i bilo mi je taaaaako lijepo s njom. Kad je dolazila, mislila sam da ću je za tri dana spakirati doma. Ostala je skoro mjesec dana. Kad je odlazila, plakala sam k'o kišna godina. Bila sam čudna sama sebi.

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
... od staroga kruha za odnijeti na selo, premale i prevelike robice, hrpe kutija od igračaka koje će doro doći za nešto poslati ili spakirati dar, glupa hranilica za bebu koju ne koristimo, kartona od jaja koje mi žao baciti jer sigurno ima netko kome trebaju, 3 vreće mojih premalih cipela, 3 vreće s poludragim kamenjem s kioska što moja stara kupuje i skuplja za unuku...
Pa daj ti to sve stavi na burzu... Osim starog kruha.
Želim ti da uspiješ biti kreativna sa svojim djetetom, u svom ateljeu.