-
Datum proizvodnje na Romer kidfix-HITNO
Molim vas za pomoć, moram znati do sutra... Prije 15 dana sam imala lakšu prometnu, tip se zaletio u mene odozada. Moram promjeniti autosijedalice, ustvari već sam kupila nove, ali sutra ću se čuti sa osiguranjem i moram znati kako se točno očitava datum proizvodnje kod Romer kidfix sjedalica. Malo mi je zbunjujuće. Tri su kruga, u prvom su slova od A-M (meni strelica na A), u drugom brojevi od 0-50 samo desetice (meni strelica na 30), a u trćem u sredini dvoznamenkasti broj (to bi trebala biti godina proizvodnje, piše 09), a oko tog broja brojevi od 0-9 (meni strelica na 7). Nije mi jasno, kaj ne bi trebao se negdje moći očitati dan i mjesec proizvodnje. Nemam sad komp pri ruci da postavim sliku. Za tu stolicu nisam našla račun pa se bojim da mi ju neće priznati.
Posljednje uređivanje od Iva M. : 05.11.2012. at 21:02
-
Administrator foruma
obično su brojevi oko strelica do 12, pa to označava mjesecu
moguće je možda da brojevi od 10 do 50 u kombinaciji sa brojem na kojeg pokazuje strelica, označavaju tjedan proizvodnje. to bi onda kod tebe bio 37 tjedan 2009 godine.
-
Slično pitanje: na plastici Romer sjedalice utisnuta tri kruga: u 1. velika slova od A-M, strelica na "A"; u 2. u sredini oko strelice "1i0", uokolo brojevi 0-9, strelica na "9", u 3. brojevi uokolo 0,10,20,30,40,50, strelica na "0". Hvala.
-
Osoblje foruma
prema ovome bi trebalo biti 9. tjedan 2010. godine
-
Administrator foruma
slican i odgovor
9. tjedan 2010.
-
Hvala na pomoći oko odgonetavanja datuma proizvodnje kučišta sjedalice. Problem je jedino da u oglasu piše da je sjedalica kupljena u veljači 2009. g. Možda je zabuna. Kupujemo drugu (pomoćnu) sjedalicu za jednogodišnjeg unuka.
-
A možda je proizvedena početkom (strelica na 0) 2009. godine (strelica na 9)?
-
Dobro su očitale Rodine; gospodin iz oglasa je rekao da su ipak kupili 2010. g. I dok sam se ja tako dopisivala i ispitivala, autosjedalica je prodana. Moji su pak odlučili kupiti novu, jer da je sada negdje povoljna i košta kao ova polovna (oko 1000 kn).
-
Da, evo kupljena Romer King plus sjedalica u Kiki. Na godišnjoj rasprodaji sada plaćena 995,00 kn. Kao educirana baka odmah sam potražila "tri krugića u plastici" i otkrila da se radi o proizvodnji 9. tjedan 2011. g. Dakle imamo nekorištenu, ali dvije godine staru NOVU sjedalicu.
-
A što znače slova na oznaci? Ja sam protumačila da bi to mogli biti mjeseci, jer ima dvanaest slova poredanih redoslijedom po abecedi ?
-
Administrator foruma
moguće
možeš poslikati pa staviti link ovdje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma