Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Ne zeli čitati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

krivo sam citirala sorry, ovaj Link sto je dala Peterlin mi se cini super...valjda cemo uspjeti sto napraviti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    krivo sam citirala sorry, ovaj Link sto je dala Peterlin mi se cini super...valjda cemo uspjeti sto napraviti
    Ima još toga - vidi ako se tvom djetetu sviđaju ovi predlošci za globalno čitanje:

http://zlatna-djeca.blogspot.com/201...nastavnih.html

Bitno je da bude zabavno. Moj stariji nije htio raditi logopedske vježbe iz bilježnice, pa sam mu sve prebacila na računalo i tako je naučio čitati (i raditi na računalu, he he he).

Ako i tvoje dijete voli raditi na računalu, prebaci mu nešto od tog materijala (baš iz njegove čitanke) u power point ili word i napravite si "vlastitu slikovnicu" ili si napravite kartice s riječima koje treba prepoznati.

(Offt. mene ovo tako veseli da bih s guštom smišljala razne načine za učenje čitanja i zabavljala se s djecom... ponekad mi se čini da sam mogla drugačije odabrati struku, ali ne treba biti nezahvalan, dobro je ako i ovako uspijem nekome dati ideju kako da si pomogne... )

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ima još toga - vidi ako se tvom djetetu sviđaju ovi predlošci za globalno čitanje:

http://zlatna-djeca.blogspot.com/201...nastavnih.html

Bitno je da bude zabavno. Moj stariji nije htio raditi logopedske vježbe iz bilježnice, pa sam mu sve prebacila na računalo i tako je naučio čitati (i raditi na računalu, he he he).

Ako i tvoje dijete voli raditi na računalu, prebaci mu nešto od tog materijala (baš iz njegove čitanke) u power point ili word i napravite si "vlastitu slikovnicu" ili si napravite kartice s riječima koje treba prepoznati.

(Offt. mene ovo tako veseli da bih s guštom smišljala razne načine za učenje čitanja i zabavljala se s djecom... ponekad mi se čini da sam mogla drugačije odabrati struku, ali ne treba biti nezahvalan, dobro je ako i ovako uspijem nekome dati ideju kako da si pomogne... )

Peterlin ja uopce nemam pedagoskih sposobnosti ama nimalo, tako da u sebi "kuham" kad vidim kako traljavo ide

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    samo detetu objasni neke riječi prije nek počne recimo Fićo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •