Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Tri carska ili više???

Bella

Početno Tri carska ili više???

znam da nema puno takih ali molim vas javite ako imate bilo kakva iskustva sa više od tri carska!?
    Znam da je dosta rizično ali ne poznam nikoga ko se na to odlučio pa molim informacije.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moja cimerica iz bolnice je bila na petom carskom.Navodno ima jako puno prirasllica,i doktori su bili jako ljuti na nj.Ako te nešto određeno zanima mogu je nazvati

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moja ginekologica kaze da se obično može raditi do četiri carska. Šogi nakon dva carska rodila treće dijete prirodnim putem

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam imala 3 carska i odlučila da neću više riskirati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hehe, poslid, ja znam jednu takvu. nakon tri carska podvezali joj jajovode.

i nakon par mjeseci njoj izostane menstruacija, mucno joj, misli si, ajme, vec menopauza. a kad tamo - trudna. jedva je prezivjela cetvrti carski.

ja sam imala dva. trece necu ne zbog carskog, nego zbog opasnosti od preeklampsije. ali da se slucajno dogodi, isla bih opet na carski, nakon proslog iskustva nikako ne bih riskirala s vaginalnim.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    hehe, poslid, ja znam jednu takvu. nakon tri carska podvezali joj jajovode.

i nakon par mjeseci njoj izostane menstruacija, mucno joj, misli si, ajme, vec menopauza. a kad tamo - trudna. jedva je prezivjela cetvrti carski.

ja sam imala dva. trece necu ne zbog carskog, nego zbog opasnosti od preeklampsije. ali da se slucajno dogodi, isla bih opet na carski, nakon proslog iskustva nikako ne bih riskirala s vaginalnim.
    I ja imam podvezane jajovode, ali ja nemam kopče, nego su mi zaista prezali jajovode i spalili krajeve...Navodno. Jer, kao kopča se vrlo lako može skinuti kad je sve još fiško.

E sad, ja više ništ ne vjerujujem tim mesarima, pa se i dalje čuvamo.

A znam ja ženu koja je bes problema imala 4 carska, a za ženu s pet carskih su mi rekli u bolnici. Kao, sve bez problema.

Ja ima priraslice na ožiljku, što nije problem, ali otežava svaki daljnji carski. U trećem porodu su mi odrezali dio potrbušice da me mogu sašiti.

Bella

Početno

Totalno ste me zbunile!
    I mene su podvezali ali su rekli da AKO bi se slučajno odlučila na još jedno dijete (ili ti 4) da mogu na umjetnu oplodnju.
    Uopće mi nije jasno kak neko ostane trudan ako su podvezani jajovodi???
    Meni su u toku 3. carskog skidali i priraslice kojih je bilo poprilično i zato sam imala nakon operacije užasne bolove, ali sada izgleda sve super (barem izvana).

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja sestrična imala 4 carska i onda zatvorila butigu

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj TONI prvotno napisa
    Moja ginekologica kaze da se obično može raditi do četiri carska. Šogi nakon dva carska rodila treće dijete prirodnim putem
    Kod nas? Kako to da su je pustili?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam imala dva carska i rekli su mi da moram imati min. pauzu od 2god. Moja dr. me čak ohrabruje na još jedno dijete iako su male šanse da rodim prirodno...
    Inače, kod nas te nakon trećeg carskog pitaju dali želiš odmah i podvezati jajnike (ako imaš min. 35god). Znam da u SAD rade četvrti carski bez problema, a evo vidim da i kod nas ima slučajeva...ohrabrujuće...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, u Merkuru. Nije bilo planirano. Dogodilo se jer je beba uranila tri tjedna. Sve sretno prošlo. Čak je rodila relativno brzo.
    Frendica mi ide na treći carski i ginekolog joj preporuča podvezivanje jajnika. Nju je dosta frka, boji se divljanja hormona i slično. Cure koje ste bile na podvezivanju, kako je bilo nakon? Hormonalna terapija ili?

Bella

Početno

Ja sam rodila u Merkuru i savjetovali su me da me ipak podvežu nakon 3 carska. Što se tiče hormona ja nemam nikakvih problema, sve je isto.
    Meni je jedino čudno što govore da "nema problema" može se napraviti tri carska a mene su u bolnici sve sestre pa čak i neki doktori gledali ko u čudu. Nije im bilo jasno da sam imala 3 carska.
    Kak bi tek bilo da opet zatrudnim?Valjda bi se primali za glavu!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TONI prvotno napisa
    Da, u Merkuru. Nije bilo planirano. Dogodilo se jer je beba uranila tri tjedna. Sve sretno prošlo. Čak je rodila relativno brzo.
    Frendica mi ide na treći carski i ginekolog joj preporuča podvezivanje jajnika. Nju je dosta frka, boji se divljanja hormona i slično. Cure koje ste bile na podvezivanju, kako je bilo nakon? Hormonalna terapija ili?
    Podvezivanje nema veze s hormonima. Sve ostaje potpuno isto (ili bi trebalo)
    Ja nakon trećeg carskog imam jako produžene menstruacije i ovulaciju uz manje krvarenje. I (možda to nema veze s tim) ali od onda sam imala dvije jake upale janika, što nikad prije nisam imala.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nakon podvezivanja postoji šansa za slabiju funkciju jajnika jer imaju nešto slabiju opskrbu krvlju, Poslid, valjda zato i upale.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na trudničkom tečaju nam je doktor sa dugogodišnjim stažom rekao da je najviše što je on u svojoj praksi radio bio 6-ti carski rez jednoj pacijentici, sve je prošlo O.K., ali to svakako nije preporuka.Kod nas je liječnička preporuka (ako se može planirati ) ne više od tri carska reza, sa primjerenim razmacima između svakog.Sve drugo jako povećava rizik trudnoće i poroda.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni su već nakon drugog carskog rekli "gotovo". Tkivo se loše regeneriralo najvjerojatnije zbog malog razmaka - 18 mjeseci pa su imali problema kako me "zalijepiti". Doktori se ograđuju i žele čim manje komplikacija pa je preporuka vjerojatno zbog toga. A svatko drugačije reagira na operaciju (jer carski je to) pa je i broj koji možeš podnijeti individualan. Ma skidam kapu svakome koji rodi više od dvoje na bilo koji način!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •