-
ja nisam savjetnica za dojenje pa ne bi ulazila u to da li mlijeka još ima ili nema
samo sam ti htjela reči da znam kako se osjećaš,i ja sam to prošla s prvim djetetom.Bradavicu nikako nije znao uhvatiti,dojili smo se na šeširiće i on nije dovoljno dobijao na kilaži.I osjećala sam se užasno,kao totalna nemajka koja izgladnjuje svoje dijete.Nakon gomile plača ( i mog i njegovog ) ja sam odustala.Prešli smo na adaptirano.i kada sam se pomirila s tim tek tada sam u potpunosti počela uživati u bebici.Drži se!I adaptirano ipak nije najgora stvar koja vam se može desiti!
Inače mislim da mlijeko ipak ne nestane preko noći i da ti možda savjetnice mogu dati neki savjet kako dalje.Moje treće djete je imalo štrajk dojenja koji je trajao punih 8 dana.Nije htio ni blizu bradavice.Ja tada nisam ni izdajala jer mi to ne ide ali nakon 8 dana kada se je pilić predomislio nastavio je dojiti i za dva ,tri dana opet se proizvodnja povečala i dojimo se evo već skoro 15 mj.Mislim da ni kod vas ipak nije sve izgubljeno...
Mislim na vas i želim da uspješno riješite ovaj problem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma