-
Evo da se javim sada kad je malac okupan i u krpama. Kad bolje razmislim ništa drugo tijekom dana ni ne radim nego ili ga hranim ili se izdajam (zato i spavam po tri sata).
6h - 80 ml, 10h - 80 ml, 11h - 40 ml, 12-14h - 60 ml, 17h - 40 ml, 18h-19h - 60 ml... to je za danas mukom izdojenih 360 ml (čini se dosta ali on bi to inače popio u tri do četiri obroka). Nije bio gladan, nije plakao, mada nije cijeli dan ni spavao jer se nije najeo kako se najede inače ali dan smo izgurali, ja doduše više emotivno nego fizički iscrpljena ali zadovoljna.
Ovim putem bih zahvalila savjetnicama apricot i BusyBee! Hvala do neba! 
U razgovoru sa BusyBee spomenula je kadulju - jučer ujutro sam domaću kadulju stavljala u zdjelu sa vrućom vodom (da isparava u sobi) jer sam pročitala na forumu da pomaže kod začepljenog nosića - kadulja nije dobra za mlijeko i ja se nadam da je to uzrok i da će mlijeka biti. Virozu danas nemam. Možda je to bila moja panika, nervoza kako ću dijete nahraniti.
Za sada mi je želja da mlijeka bude, a prihvaćanje dojke riješilo bi me muke po izdajanju i nespavanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma