evo i mene, trebam savjet!!

Maleni (drugi bebać u dvije godine) ima 6 mjeseci i par dana.. Kako sam prvog uspješno doljila do godinu dana, mislila sam da s drugim neću imati problema.. Prvi mi je dobijao "i previše" .. uduplao težinu s dva mjeseca samo na dojenju.. Ovaj put sam hrabro krenula, dojili smo uspješno, ali pomalo.. stalno je bljuckao, stalno je morao još i još podrignuti , čak sam se i refluksa bojala.. Dijete je naučilo jesti pomalo.. i uglavnom je to cijelo vrijeme bilo tako.. Do 4. mjeseca dobijao je u prosjeku 500 g.. dosta je i narastao, a kako mi se činilo da je zaista mršavko, počela sam ranije s dohranom.. (noćna buđenja svakih 1-2h s podojom.. ) Dodam mu navećer rižine pahuljice i dijete ih je prihvatilo, ali se i dalje stalno budio. Kako mi je i prvo dijete isto tako radilo po noći, nisam si to vidjela kao problem.. Odjednom stolica zaštekala, 7 dana, ja se vratila samo dojenju i kad je imao 5,5 opet lagano na dohranu jel je mršav.. jednom dnevno voće (jabuka, kruška) i navećer proso kuhani ili palenta pa podoj... Prije dva dana kod dr. dijete u dva mjeseca nije dobilo ništa, izgubio je 100 grama od 4.-6. mjeseca . STRAVA.. ja uplakana i ne znam šta napraviti.. Fr. mi kaže da mu dodam adaptirano mlijeko i da moje očito nije dobro ( Tužna sam i pretužna jer od silnih čestih kratkih podoja on nije imao ništa.. (Moram napomenuti da svaki put kad bih ga ja nekako privolila da pojede još, on bi se obavezno izbljuckao). Očito da mu ono masnije mlijeko nije dolazilo, ali on jednostavno više nije htio.. Još uvijek mora nekoliko puta podrignuti da bi mogao zaspati..

POMOZITE