-
Ne da mi se otvarati novu temu s istim nazivom, nisam bas isti slucaj kao Palcica pa ako moderatorice smatraju da sam na krivom mjestu, nek me slobodno presele.
Ovako, prvo dijete sam fakat dugo dojila s obzirom da sam planirala (sad se smijem svojoj naivnosti) dojiti do 10.mj.a onda ce ljeto pa tko ce se zezati s dojenjem na plazi...uglavnom do 2.godine. Nisam nikad imala nekog pomanjkanja mlijeka, nije ni da se preljevalo al bilo je dovoljno a i mali je dugo bio iskljucivo cicoljubac.
S drugim mi je mlijeka u pocetku stvarno bilo ne dosta nego previse, u jedno dva navrata mi se dosta smanjilo bez nekog vidljivog razloga ali se isto tako i vratilo.
E sad imam konkretan problem, mislim da u biti samo panicarim, ali bi voljela cuti koji pametan savjet.
Zaradila sam neku ogavnu virozu od koje imam visoku temperaturu vec treci dan. Hranu ne mogu prakticki pogledati, eventualno mi prolazi koja jabuka ili naranca, od svega ostaloga mi se digne zeludac. Danas sam na sve jos dobila proljev i pocela povracati i jos mi je teze pogledati hranu a dosta tesko mi je i piti. Silim se popiti rehidromiks al mi se cini da ne postoji nista odvratnije na svijetu. I jos za secer na kraju, dosla mi danas i prva menga od poroda.
Problem je sto mi se mlijeko nikako ne otpusta, i kad stisnem jedva izadje kap-dvije. Mali je prenervozan jer nema nista i kako nervozno navlaci i stalno pusta cicu i place mislim da ni zato mlijeko ne izlazi, ono otpusti se kad zaspi na cici nakon deset minuta pa pocne normalno cikati. Ali i tad to nije neka kolicina, mozda 10 gutljaja i gotovo i onda opet red vriske, grizenja itd.
Mali ima 11 mj., dobro jede dohranu ali nije nesto lud za pijenjem iz boce, damo mu vodu, danas sam probala i caj (jer vidim da ga voli maznut bratu), izvukla sam iz fridza izdojeno mlijeko ali ne mozemo ga natjerati da pije.
Bojim se da mi mali ne dehidrira, da ne ostanem bez mlijeka...oce se to mlijeko vratiti kad pocnem normalno jesti i piti? Ako tko ima slicno iskustvo, pliz javite se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma