Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Baby shoes - molim misljenje

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Baby shoes - molim misljenje

Zamolila bih Vas da mi date svoje misljenje o sljedecem proizvodu:

http://public.fotki.com/Mony75/fashi...cipelice2.html
    http://public.fotki.com/Mony75/fashi...ce1.html#media

(p.s. stavila sam ih u svoj album iako ih ne prodajem niti predstavljam neku firmu, vec cisto zato sto me zanima iz nekih drugih neprofitnih razloga)

Uglavnom, radi se o materijalu koji je cisti pamuk, s 3% elastana cisto da carapica bude dovoljno rastezljiva, a ova guma je istog sastava kao sto je i guma od koje se rade djecje dude. Ipak je dovoljno cvrsta da pridrzava stopalo i u isto vrijeme potice rad svih misica na djecjoj nozi, ali i tijelu, zbog truda koje dijete ulaze da odrzi ravnotezu dok hoda. Ima rupice radi propusatanja zraka u djecje stopalo, a dolaze u raznim dizajnima.

Ja sam svom malom kupovala one obicne carape (iz razloga jer sam citala da mnogi pedijatri preporucaju da dijete hoda boso) koje imaju gumu za hodanje po kuci i nikad mu nisu bile previse udobne jer su se razvlacile, nisu pridrzavale nogu i nisu izgledale ni upola efektno kao ove.

Zanimalo bi me sto mislite o takvim 'cipelicama' i kolko biste dali za njih.

Hvala!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ove prve (slične) sam vidjela u nekoliko dućana, nisu mi se svidjele. Djeci se obično nogica znoji, pa mi se ne svidja guma na potplatu, bez obzira na rupice. Ne bi ih kupila.

Ove druge isto mi nisu neko najbolje rješenje, čim vidim vezice, ne kupujem, barem do dobi od 5g. Komplicirano i potencijalno opasno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Izgledaju mi lijepo, ali mi nisu privlačne kao nešto neophodno, jedino da su baš jako povoljne.
    Bile su nam ok čarapice.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Hvala cure.
    Deaedi, modeli su identicni, samo dizajn drukciji. Ove druge nemaju vezice, vec su samo ucrtane i stavljena masna na kraju.
    Jel znas u kojim si ih ducanima vidjela?
    Posljednje uređivanje od Mony : 07.11.2012. at 12:17

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne mogu se sjetiti, ima vec par mjeseci da sam ih vidjela, mislim u West Gate-u, u nekom od dućana.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

imala sam takve za starije dijete
    za mlađe ih ne koristim - jasno je što o njima mislim

1) stalno se izuvaju, puuuuuno gore od čarapa, jer je ovaj dio dolje (ova guma) pretežak u odnosu na pamuk koji je gore
    2) izvrću se. Pogotovo kad dijete u njima puzi pa se pokuša dignuti, ili kad hoda pa zapne
    3) ne bih ništa dala za njih, jednostavno nisu praktične

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Za originalne Skidders bih dala 150 kn, ali samo za dijete starije od 2G, za loše kopije ništa...iz razloga koje spominje puntica.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo po kući bosi, tako da ih kao šlape ne trebamo
    a za van, koristila bih ih po zimi, ali opet, moralo bi biti suho... pa mi se čini da ih ne bih puno koristila...
    pa ih onda ne bih ni kupila

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ovo nisu nikakve kopije, vec originali u svom brandu (nije zasad bitno kojem).
    Radjena su istrazivanja o materijalu koji se koristi za tu gumu (koja nikako ne izgleda niti se ponasa kao sto puntica objasnjava), kako sama cipelica utjece na djetetov razvoj, ove imaju rupice na gumi da djetetove nogice budu prozracene stalno, idealne su kao za slapice, za vrtic, za po doma.
    Vidim da ciljate pa moram reci - nisu kineska proizvodnja, niti kopija....
    Hvala na svim inputima!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa Vidi poruku
    koja nikako ne izgleda niti se ponasa kao sto puntica objasnjava
    puntica je sve izmislila, jel?

kao što sam rekla, mi smo imali te probleme pa takve 'papuče' ne bih više kupila (ove visoke)

ovakve bih http://skidders.com/heartsxy4519.aspx

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    puntica je sve izmislila, jel?

Pa nisam to rekla

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    kao što sam rekla, mi smo imali te probleme pa takve 'papuče' ne bih više kupila (ove visoke)

ovakve bih http://skidders.com/heartsxy4519.aspx
    Da, i ove izgledaju OK. Ima i takvih modela, mrvicu drukcije izgledaju. Stavit cu slike.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni se jako sviđaju. No, ja volim i crocsice, dijete je većinu vremena u njima, pa mislim da bi i ove bile praktične. Pogotovo sad za hladnije vrijeme. Kad ih budeš stavila na burzu, pitat ću te za detalje.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 07.11.2012. at 15:39

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

nama baka jednostavno isplete pape, stoga ne bih kupila dok god baka može plesti
    da su lijepe, jesu

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo imali nešto slično ovim visokima dok su R & L još bile nehodači. Koristili smo ih samo za zaštitu od hladnoće dok su se vozile u kolicima i za to su poslužile. Za hodanje nisu bile dobre.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imali smo i mi takve, firma Nike. Nisu mi baš bile nešto, pa se je na kraju čak i čarapa odvojila od gume... Mi smo jih dobila, kupila jih ne bi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •