A zasto ne?![]()
BTW, danas sam za brunch napravila omlet od zelenog dijela poriluka: na kapi maslinovog ulja sam lagano poprzila kolutove zelenog dijela poriluka i luka, tek toliko da malo 'uvene' i smanji mu se kolicina, a u medjuvremenu zamijesala 3 jaja, 3 snite purece sunke, 'stapic' pikantne gorgonzole, malo ljute crvene paprike, jedan list sira za topljenje i mrvicu soli.
Bilo je bas fino.
OK, gorgonzola je tu sigurno doprinijela da bude fino, ali svidjalo mi se i to sto je poriluk mrvicu ostao hrskav - mislim da sam taj zeleni dio poriluka zamrzila kad je u raznoraznim varivima list otuzno plivao po tanjuru (tudja kuhinja, ne moja) i zapravo nisam znala sto bih s njim pocela, a da ne bude takav....
No sad znam.![]()
Ovaj moj recept bi bio dobar i sa gljivama (umjesto gorgnozole), ili sa parmezanom, npr.![]()