Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Zeleni dio poriluka - recepti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009
    Postovi
    3,141

    Početno

    Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nikad nije palo na pamet iskoristiti samo jedan dio poriluka zasebno. Zapravo nisam znala da to itko radi.
    X

    I nešto mi nije jasno - ako zeleni dio ne volite, zakaj tražiš recepte za njega ?

    Ako se radi samo o navici i zapravo nije da ga ne volite, već nemate naviku jesti, probaj sljedeći put ubaciti cijeli poriluk u recimo tu pitu - možda vam se svidi tako...

  2. #2
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ako zeleni dio ne volite, zakaj tražiš recepte za njega ?
    A zasto ne?

    BTW, danas sam za brunch napravila omlet od zelenog dijela poriluka: na kapi maslinovog ulja sam lagano poprzila kolutove zelenog dijela poriluka i luka, tek toliko da malo 'uvene' i smanji mu se kolicina, a u medjuvremenu zamijesala 3 jaja, 3 snite purece sunke, 'stapic' pikantne gorgonzole, malo ljute crvene paprike, jedan list sira za topljenje i mrvicu soli.
    Bilo je bas fino.
    OK, gorgonzola je tu sigurno doprinijela da bude fino, ali svidjalo mi se i to sto je poriluk mrvicu ostao hrskav - mislim da sam taj zeleni dio poriluka zamrzila kad je u raznoraznim varivima list otuzno plivao po tanjuru (tudja kuhinja, ne moja ) i zapravo nisam znala sto bih s njim pocela, a da ne bude takav....
    No sad znam.

    Ovaj moj recept bi bio dobar i sa gljivama (umjesto gorgnozole), ili sa parmezanom, npr.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •