Neću dužiti,samo ću vam reći da sam se zbog zatvorao od 6dana možda i više,morala vratiti u Zg,s jednog putovanja,bolovi su bili ne izdrživi i muž me je već Htio voditi na Hitnu,da mi daju klizmu,jer sam plakala.nisam spavala danima,da se popišam morala sam pustiti vodu na lavabou,jer valjda od napuhnutosti crijeva nije ni to išlo.

Uglavnom,svaki dan jedem kuhano,jedem voće,palentu,žitarice za doručak,Donat,po par Bioaktiva na dan,suhe šljive,kivi,juhe,Magnezij,sjemenke lana s jogurtom,sokove,maslinovo ulje,toplu vodu.........
nema što ne jedem ili nisam probala i opet me zatvori.

Kako je netko ovdje spomenio,odjednom mi je probava počela raditi normalno svaki dan,onako po malo,ali bolje i to nego one muke,da bi evo jučer i danas me zatvorilo i sada ne mogu spavati od bolova,tjera me na WC-e,a tamo ne mogu se opet ni popišati dok ne pustim vodu na lavabou.
Bojim se da će mi se ponoviti ono od zadnji puta.
Eto i sada ti znaj zbog čega se to odjenom ZATVORIŠ,a cijelo vrijeme se isto hraniš,i kda imaš probavu i kada imaš zatvor!?

Trbuh mi je trvrd ko kamen od BH-kontrakcija,a i crijeva mi se napuhuju, a ne mogu se naprezat,uglavnom pritisak je neizdrživ,kao da ću roditi.

(žena u ljekarni mome mužu nije htijela dati nikakve laksative,ni čaj Bekunis,kada je čula da sam trudna,jer to izaziva trudove,a ona me ne želi imati na duši,poslala mi je po mužu svoje neke šljive i smokve,a ženu nikada vidila i životu)