Bila sam danas u Mercatoru (Osijek) i vidjela platnene pelene :D
Bila sam danas u Mercatoru (Osijek) i vidjela platnene pelene :D
Preprekrasne na prvi pogled, od posteljnog platna (šifon, jel tako hildegard?) slatke mustrice... Cijena 60kn.
Ali kad sam rastvoriladva sloja tanašnog šifona a sredina, kao da je netko ubacio "ONA" uložak, uskooo dugačko... E, da nije bilo MM, baš bi kupila jednu da ju raskopam!
Da ne ispadne kako kritiziram... svaka čast za Mercator i za proizvođača, ali naš Kamaris je zaaakon u odnosu na ovo, a što se tiče šifona... hildaaaa gdje su one tvoje ljepotice?
Ipak nije li to znak da se nešto kreće prema boljem u našem društvu?!
Ja mislim da tonisu iste pelene.Janoccka dođi u Osk na kavu da provjerimo![]()
cure, to su vam ziher "pelene za siroko povijanje" koje su predvidjene da idu preko jednokratnih
Ne, neee, nisu! Prave pravcate platenen pelene! Valjda ja znam razlikovatiUh, sad bi se ugrizla za g...u što nisam sve prepisala s deklaracije...
Kinder, ideš u M?
Ivančica ih je vidjela!!!
Hoće li me tko podržati?
Da se vratim u prošlost....![]()
Meni je bilo čudno da prodaju platnene pelene samo u najmanjoj veličini i nemaju zaštitnih gaćica. E sada da li su to iste koje sam i ja vidjela ne znam, ali imam u planu uskoro doći privjeriti! Ajme... kako dugo nisam bila u OS....
Vrijeme ti je da dođeš.![]()
To su prave pelene. Samo loša izvedba.
ja sam vidjela nesto slicno u ADAX centru i zato sam pomislila da su ove vase isto takve - pelene za siroko povijanje, izvana pamuk, neki sareni materijal, a iznutra nesto sinteticko, skoro pa kao spuzva, samo izmedju nogu.
treba vidjeti deklaraciju, da. i onda ako su stvarno pamucne normalne pelene, past cu na gu**![]()
obavezno napisite od kojeg su proizvodjaca
E, da nisam u Belom, sad bi se zaletila ovaj tren da sve to prepišem![]()
A zašto smo ljute što ima (loših) platnenih na tržištu???
ja jos uvijek ne vjerujem da su to pelene za piskenje/kakanje u njih, samo jako slice, sooooriiiii![]()
Tko je ljut? Ja sam samo malo skeptična s obzirom na ono što sam ja vidjela...
Da li ih ima u svim veličinama i da li imaju i zaštitnih gaćica? Ako da, to je super.. znači da bi nam vratili i papiriće![]()
Krivo sam se izrazila, trebalo je biti zlobne!!!
Ja priznajem da jesam, kad se takav jad prodaje u Mercatoru, ne znam tko bi to kupio (onaj tko nije druge vidio)! Dofurat ću ja Kissaluvs i staviti pokraj njih da vide razliku u materijalu i upijanju! Nek bar od Kamarisa naruče pa prodaju nešto pošteno! Mislim... drago mi je da su se ikakve pojavile, to je već napredak, al eto... raspalih se, šta ću...
Vidjela sam i ja te pelene. Na deklaraciji piše platene pelene i meni se takve i čie. Jedino što su sve u jednoj, jako maloj veličii. Proizvođač je koliko me sjećanje služi neka firma iz Karlovca.
E udavila bih se sad, upravo sam došla iz Merkatora i tek sad vidjela ovaj topic. :/
Evo kinder bila u izvidnici, veli da piše vikid karlovac platnena pelenacoccinella prvotno napisa
piše pelena za povijanje , nigdje ne spominju široko,punjene pamukom,jedino što je šivana od 2 sloja šifona kako je cakana već napisala,da je frotir iznutra i da je onaj nesretni čičak bolje pozicioniran bila bi ok, ali ovako stvarno djeluje kao p. za široko , kao one iz tl i adaxa samo što su one punjene poliesterom. :?cekana prvotno napisa
rekoh ja da izgleda kao žemski vateni uložak iznutrakinder prvotno napisa
A da sljedeći put ponese netko škarice u Mercator pa ih malo recne da vidi šta ima unutra?
Bila, vidjela i ostala paf! Takve su i prije imali, samo drugi uzorak. Nemam pojma čemu služe... Još uvijek odbijam vjerovati da bi im namjena bila za previjanje jer čemu samo pelena bez covera :?
ma jednostavno ih ignorirajte, nisu vam konkurencija i sivajte dalje 8)