I muž i ja smo bili dugogodišnji pušači. Ja sam čudom čudnim prestala (nitko mi dugo nije vjerovao-tko god da me dobro poznavao). To je bilo prije 3 godine, a muž i dalje puši.
Prije nepunih godinu dana si je dao zadatak istražiti el.cigarete kako bi prešao na njih informiran. Sve ukazuje da, naravno, štete, ali ne toliko koliko i obične cigarete.
On tvrdi da je prezadovoljan, ne puši da bi prestao već je jednostavno zamijenio proizvod. On puši ego-t cigaretu, kaže da je fantastična, vjerujem mu na riječ, hehe!
Tekućinu uzima marlboro, poljska proizvodnja, kupujemo u Sarajevu.
Ja sam presretna jer nema pepeljare da se prospe pepel, nema žara da mi po stoti puta porprži tepih, nema žutih zidova, nema smrada i davljenja u dimu, duplo su jeftinije od običnih (i najjeftinijih) cigareta, nemaju katrana i dodataka kemija koje imaju obične cigarete. On kaže da lakše diše, kaže da mu je lakše na treninzima nogometa i svukupno da je prezadovoljan.
Kakva su vaša iskustva??? Može li netko proslijediti korisne linkove? Dobre ili loše, ali da nisu forumi već neka istraživanja, članci iz novina.
Od priča "to ti nije dobro, ne znam zašto" ili " čuo sam da je nekome eksplodirala u ustima" mi se diže kosa na glavi, hehe!
Stvarno ću biti zahvalna na bilo kakvim dodatnim informacijama. Ipak je to još neistraženo, možda ste vi iskopali nešto što mi nismo!![]()