Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Plimicol vaginalete

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Plimicol vaginalete

Dakle, u 24. sam tjednu.
    Sinoć sam stavila prvu plimicol vaginaletu i danas, 12 sati kasnije mi je jednostavno ispala u wc?! gotovo cijela!
    jel ima ko kakva iksustva? msilim, trebam li vam reći kad sam odjednom osjetila kako mi nešto bljučnilo u wc?????????? no, to je samo bila vaginaleta!
    one su onako bijele, kao obične tablete, kako to da se nije otopila?
    koliko ju zapravo moram gurnuti duboko? malo me strah....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Piše sve u uputstvima (koliko duboko). Prije umetanja vaginaletu umoči u vodu, pa će se bez frke otopiti.
    Mada, bez obzira ona uvijek ima nekakvih "ostataka" u iscjedku. Kao npr. izmrvljena kreda.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Piše sve u uputstvima (koliko duboko). Prije umetanja vaginaletu umoči u vodu, pa će se bez frke otopiti.
    Mada, bez obzira ona uvijek ima nekakvih "ostataka" u iscjedku. Kao npr. izmrvljena kreda.
    nisam ju umakala u vodu...nisam to ni pročitala....možda bi joj to stvarno pomoglo da se otopi, probat ću večeras...glupe vaginalete

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da te ne muči suhoća (kao i većinu trudnica) nebi trebala vodu, možda bi se vaginaleta i bila otopila. Nije joj bila dobra klima

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Da te ne muči suhoća (kao i većinu trudnica) nebi trebala vodu, možda bi se vaginaleta i bila otopila. Nije joj bila dobra klima
    ja bih mislila da će ju pojačani iscjedak uslijed gljivica ratopit u sekundi, no naravno, nije tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •