marusha99 prvotno napisa
Ne znam da li ovo mogu navesti kao problem ali da li vas druge koje dojite vaša beba promatra samo kao jednu veliku sisu? Imam bebu od mjesec i 5 dana, stalno je tokom dana na sisi, doslovice svako 20min jedna pa druga i tako cijeli dan sve do 22h navečer, ona uopće ne spava po danu (u kolicima vani DA ako se šetamo spava, u kući odrijemo možda po 5/10min 3do4 puta dnevno i to je to od dnevnog spavanja) jedino nas navečer pusti i spava po 4-5 sati u komadu (i tako 2 puta) uz jedno noćno buđenje do 9h/10h ujutro. Naravno dok dočekam tih 22h padnem s nogu od neprestanog dojenja i podrigivanja.
Kad je drugi drže ona se smiri, gleda ih, smije im se, oni joj pričaju, pjevaju, mirna je kod njih (MM, moja mama, kuma itd...) vrla lako se smiri i ostane mirna po 20min i više. Međutim kad je ja uzmem i ako joj ne dam sisu u roku od 30sek odmah plač, vrištanje, izvijanje, protest i ne mogu je nikako smiriti sve dok ne dam sisu.
Ja joj mogu pričat što god, pjevat ali u mene samo plače. okreće glavu, njuška i traži sisu. U mene neće ni da se ljulja ni da se ušuška, neće ni da joj pjevam, ako mi je u rukama onda to mora biti hranjenje inače je katastrofa i ne možeš je smiriti nikako.
Zar sam joj ja "samo sisa", ako da, dokle će to trajati?
Ljubomorna sam na muža koji joj priča, oni se po 20min tako gledaju i on joj priča i smije mu se, a kod mene samo vrišti i traži jesti i kao da ne želi nikakvu nježnost od mene već samo sisu i sisu