Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Za svoju bebu ja sam samo "sisa"

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Za svoju bebu ja sam samo "sisa"

Ne znam da li ovo mogu navesti kao problem ali da li vas druge koje dojite vaša beba promatra samo kao jednu veliku sisu? Imam bebu od mjesec i 5 dana, stalno je tokom dana na sisi, doslovice svako 20min jedna pa druga i tako cijeli dan sve do 22h navečer, ona uopće ne spava po danu (u kolicima vani DA ako se šetamo spava, u kući odrijemo možda po 5/10min 3do4 puta dnevno i to je to od dnevnog spavanja) jedino nas navečer pusti i spava po 4-5 sati u komadu (i tako 2 puta) uz jedno noćno buđenje do 9h/10h ujutro. Naravno dok dočekam tih 22h padnem s nogu od neprestanog dojenja i podrigivanja.
    Kad je drugi drže ona se smiri, gleda ih, smije im se, oni joj pričaju, pjevaju, mirna je kod njih (MM, moja mama, kuma itd...) vrla lako se smiri i ostane mirna po 20min i više. Međutim kad je ja uzmem i ako joj ne dam sisu u roku od 30sek odmah plač, vrištanje, izvijanje, protest i ne mogu je nikako smiriti sve dok ne dam sisu.
    Ja joj mogu pričat što god, pjevat ali u mene samo plače. okreće glavu, njuška i traži sisu. U mene neće ni da se ljulja ni da se ušuška, neće ni da joj pjevam, ako mi je u rukama onda to mora biti hranjenje inače je katastrofa i ne možeš je smiriti nikako.
    Zar sam joj ja "samo sisa", ako da, dokle će to trajati?
    Ljubomorna sam na muža koji joj priča, oni se po 20min tako gledaju i on joj priča i smije mu se, a kod mene samo vrišti i traži jesti i kao da ne želi nikakvu nježnost od mene već samo sisu i sisu

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A da te samo utjesim,nisi jedina moj ima 6 mj i sad je u takvoj fazi....Od kad vam je tako? jel mozda u skoku? Nama je tako izgledao svaki skok u razvoju

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj marusha99 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubomorna sam na muža koji joj priča, oni se po 20min tako gledaju i on joj priča i smije mu se, a kod mene samo vrišti i traži jesti i kao da ne želi nikakvu nježnost od mene već samo sisu i sisu
    Pa nije bebi sisa samo hrana. Sisa je i umirenje, i nježnost, i sigurnost (tih prvih mjeseci pogotovo). Ne brini, sve je ok, beba ti je još mala. Već sa 2 i pol-3 mjeseca to će drukčije izgledati. Uživaj.

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=martinaP;2270992]Pa nije bebi sisa samo hrana. Sisa je i umirenje, i nježnost, i sigurnost (tih prvih mjeseci pogotovo). Ne brini, sve je ok, beba ti je još mala. Već sa 2 i pol-3 mjeseca to će drukčije izgledati. Uživaj.

Slazem se....ali imat cete jos takvih faza evo nama naprimjer kad zubici izlaze utjehu trazi na sisi

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije bebi sisa samo hrana. Sisa je i umirenje, i nježnost, i sigurnost (tih prvih mjeseci pogotovo). Ne brini, sve je ok, beba ti je još mala. Već sa 2 i pol-3 mjeseca to će drukčije izgledati. Uživaj.
    ovo ja govorim, da se osjećam samo kao jedna velika sisa, al ona je i hrana i tješilica za bol il veselje kad je samo licka, i uspavanka..... budi sretna šta hoće kod MM, bake, itd, moj neće kod nikog, vrišti, baca se, plače, ma ni 5 minuta, mogu pjevat, nosit, tepat, ništa.... hoće samo kod mene na sisu.... ne bunim se....
    iskreno, taj osjećaj nisam imala s prvom bebom i lijepo se osjećat kao jedna veeeelika dojka

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Uf.... danas hodam po kući kao zombi jer se budimo po noći svaka dva sta zadnja tri dana i negdje oko tri popodne (još se nisam ni presvukla iz piđame jer ne stignem) ugledam se u velikom ogledalu i skužim kako mi je ispod gornjeg dijela trenirke, prednji dio piđame prebačen preko glave na zatiljku i potkošulja je spuštena ispod prsa. Nakon dojenja samo sam prikopčala nazad grudnjak za dojenje i dok sam prebacivala Malog sa sebe u krevetić ili na kauč, zaboravila sam sebe obuć do kraja. Nije mi se to desilo prvi put. Ovih dana se osjećam kao ogromna cica. Ali tako sam smirena i sretna dok on cica i usput me drži rukama kao da pazi da mu ne pobjegne(počeo je otvarat šake i lovit stvari s otvorenom šakom).
    marusha kad ti dijete bude malo veće (još nije svijesno okoline dovoljno za neku konkretniju interakciju) dojenje će biti veći gušt plus još se uhodavaš. Osim toga ti joj pružaš ono najbitnije kroz dojenje. Nije to samo hranjenje. Moj je isto urlikao kad bi ga primila u ruke a nisam taj tren planirala dojiti i kad sam popustila pritisku i dala mu varalicu, kao da mi je neko isčupao srce kad sam vidjela kako gladno siše u prazno, a oči mu preko cijelog lica. Hvala bogu varalica mu se nije omilila i još uvijek kad neutješno plače stavim ga na prsa da ga umirim (ima blizu tri mjeseca).

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ovako je vec odavno, nije to samo faza ili skok... To je jednostavno njen ritam.
    Znam da je jos jako mala i da nas ni ne vidi a kamoli raspoznaje i da mene skuzi samo po mirisu, ali mi je fascinantno kad joj se MM obrati kako se ona smiri (duboki muski glas) kako ga ona slusa i reagira na njega,i kako ga gleda dok joj on prica i dok joj pjeva a mene ne sljivi ni 5%.
    Valjda ce to se promijeniti za par tjedana jer i ja bi da se mazimo kao njih dvoje

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovako je vec odavno, nije to samo faza ili skok..
    pa bebi je samo mjesec dana, kako išta može biti odavno

bebica ti je jako mala, i normalno je da puuuuuno doji. iscrpljujuće, ali normalno. opusti se, legni s njom i mazite se dok doji...

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam da je iscrpljujuce ali proci ce,sta ti i cure kazu...pokusaj se opustiti proci ce to brzo....Ni ja na pocetku nisam vjerovala da dojenje moze biti opustajuce i da cu uzivat...Tvoja beba se tako mazi s tobom,drugacije nezna

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marusha, pokušaj se uvjeriti kako je vrijeme u kojem je dijete na dojci - tvoje vrijeme za odmor
    lezi, gledaj TV, čitaj, telefoniraj... radi te neke statične stvari za koje se najčešće osjećamo krivima
    sada imaš "opravdanje": ne ljenčariš nego dojiš
    a zapravo - uživaš!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ali mi je fascinantno kad joj se MM obrati kako se ona smiri (duboki muski glas) kako ga ona slusa i reagira na njega,i kako ga gleda dok joj on prica i dok joj pjeva a mene ne sljivi ni 5%.
    Od ovog sam dobivala ospice.
    Moji malci bi se smirili čim bi im tata došao u prostoriju. Imala sam scene kad bi mi Palčić neutješno plakao (sit, suh i naspavan) Ja bih mu pričala, pjevala, nunala, nosala - ne znam što se ne - ali plakao je. Jako i neutješno. I onda bi doletio MM, progovorio i muk. Uzeo bi ga i dijete je spavalo. Odmah. Bila sam jako tužna zbog toga.
    Prošlo je
    I sad mi je jako drago da se odmah s njima tako povezao.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ma I meni je drago sto su se povezali, sto se MM zeli maziti sa njome, presvlaciti ju, mijenjat prljave pelene i prati guzu, brinuti se o njoj a i o meni (on je trenutacno domacica kuha,cisti,pere jer ja se bavim njome tj na sisi je svako pola sata) jer nisu svi muskarci takvi, ali isto jedva cekam da se i ja pocnem maziti sa njome,i da me gleda hipnotozirano kao sto njega zna gledati

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    marusha, pokušaj se uvjeriti kako je vrijeme u kojem je dijete na dojci - tvoje vrijeme za odmor
    lezi, gledaj TV, čitaj, telefoniraj... radi te neke statične stvari za koje se najčešće osjećamo krivima
    sada imaš "opravdanje": ne ljenčariš nego dojiš
    a zapravo - uživaš!
    X
    Ja sam se hranila knjigama, serijama i net-om, mala cicki, a ja surfing
    Radi nešto što te opušta dok dojiš...kako i apri kaže...opusti se, sve to tako brzo prođe, nećeš se ni okrenuti

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Doista me impresionira kako je dojenje zaživilo kod današnjih majki. I @marusha99, jasno ti je koliko si nezamjenjiva.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nažalost, sa 13% majki koje doje do godine dana, ne bih rekla kako je - zaživjelo.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost, sa 13% majki koje doje do godine dana, ne bih rekla kako je - zaživjelo.
    Apricot, OT, na osnovu kojih podataka ste dobili 13%? Ovo nije potpikavanje, nego me iskreno zanima, jer u mojoj okolini zaista većina doji do godine dana, ono iza godine mnogo manje, pa me zanima?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Nakon dojenja samo sam prikopčala nazad grudnjak za dojenje i dok sam prebacivala Malog sa sebe u krevetić ili na kauč, zaboravila sam sebe obuć do kraja. Nije mi se to desilo prvi put. Ovih dana se osjećam kao ogromna cica. Ali tako sam smirena i sretna dok on cica i usput me drži rukama kao da pazi da mu ne pobjegne(počeo je otvarat šake i lovit stvari s otvorenom šakom).

Ja sam danas umalo susjedu otvorila vrata sa spuštenom potkošuljom, nego u zadnji tren sam se ugledala u ogledalu i vidjela da mi sisa viri van

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I ja ti mogu reći da će proći totako brzo.Malecka mi sad ima skoro 8 mj.a voli papat a cicu još više.Nekad se desi da se papice najede pa neće cicu i bude mi malo krivo a opet nekad pojede malo papice pa navali na cicu.Govorili su mi i za prvu i za drugu šta dojiš non-stop daj joj dudu..Prva je bila baš ovisnica ali ih nisam slušala.Ništa mi nije bilo lijepše vidjeti kao ozoreno lice kad bi vidjela cicu,kao da je dobila na lutriji.Zato uživaj.

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja se sjecam kad je moj B poceo onak bas gledati stvari oko sebe, da je jednom mene pogledao u lice i krenuo me dodirivati iznenadjeno. I ja sam pomislila, ajme, sad me tek skuzio, do sad je mislio da sama cica Ne sjecam se koliko je bio velik, ali se sjecam da kod nas taj period nacicavanja nije trajao mjesec dana, nego puno, puuuuno duze. I srecom da sam to prihvatila kao normalno i zaista uzivala u tome. Predivno je kako se mama u tom periodu ne treba oko niceg posebno truditi osim oko dojenja. Gladan - ima cicu, zedan - ima cicu, hoce se maziti - ima cicu, utjeha - cica, igra - cica, spavanje - cica, budjenje - cica... Sto to nije super?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marusha daj se ti malo izregulaj , što bi beba od mjesec dana nego dojila i radovala se maminoj siki
    moja je skoro 7 mjeseci pa sam i ja jedna sisa uglavnom
    i znaš što, meni je to u redu, legnem s njom, mazim je, čitam, meditiram
    kad ti sve prebrzo prođe onda će ti biti žao što nisi uživala u tim trenucima

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    marusha daj se ti malo izregulaj , što bi beba od mjesec dana nego dojila i radovala se maminoj siki
    moja je skoro 7 mjeseci pa sam i ja jedna sisa uglavnom
    i znaš što, meni je to u redu, legnem s njom, mazim je, čitam, meditiram
    kad ti sve prebrzo prođe onda će ti biti žao što nisi uživala u tim trenucima
    Problem je u tome(barem kod mene bio) sta se jos mjesaju navale hormona i mislis da to nije normalno,da se kod svih smiri osim kod tebe da ju jedino sisa mogla smirit pa te to jedan dan frustrita drugi dan uzivas treci places jer nemozes ni na wc e onda shvatis da je lijepo lezat po cijele dane jedna uz drugu i papati he he ajde sad ce i zima pa lijepo u topli krevet a onda ce drugi biti ljubomorni uzivaj,proci cete to vidjet ces,kad usred papanja te onako pogleda i nasmije ti se dok drzi cicu u ustima..pa drugu mazi ma ne bi to mjenjala za nista i zao mi je sta sam upocetku plakala,ludila i isto kao ti pitala se kako kod drugih se smiri
    (sad je tata ljubomoran)

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pridružujem se impresijama o dojenju. Zaista neprocjenjivo iskustvo. Jedino što je u "moje vrijeme" (osamdesete), bilo uobičajeno odmah davati čaj uz dojenje. Sada mislim da je možda radi toga period dojenja (6 mjeseci) bio neujednačen i u ponudi i u potražnji. Uslijed stresa mlijeko je povremeno presahnulo, da bi ponekad nahrupilo (sjećam se jedne scene kada mi je šikljalo na 1m udaljenosti...)

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ma znam,nego meni je prvo pa nekako je sve novo,ja ocekivala se maziti sa njome,kad ne znam. Iako mogu reci da se situacija malo promijenila sad u par dana,sad hoce u mene I jedino je ja mogu smiriti (bez sise!) Kad se neceg prepadne ili kad je ljuta. Tad joj pricam na uho I ona se smiri.
    Fascinirana sam tim "napredovanjem" I jedva cekam svaki sljedeci dan kako ona pocinje polako otkrivat svijet, novim glasovima, zvukovima, pokretima itd

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Da da imam negdje vec 10zena sto me pitalo joj nedavam prokuhanu vodu ili caj, da "zato ona ne spava" jer je zedna. Pa kako moze biti zedna kad je svako pola sata na sisi i dobiva tekucinu, stvarno ne razumijem neke ljude

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da da imam negdje vec 10zena sto me pitalo joj nedavam prokuhanu vodu ili caj, da "zato ona ne spava" jer je zedna. Pa kako moze biti zedna kad je svako pola sata na sisi i dobiva tekucinu, stvarno ne razumijem neke ljude
    JOOOJ koliko sam se ja tih prica naslusala....i kasnje posto ne spava bas..daj mu keksa prije spavanja..daj mu ovo,daj mu ono..evo nas sad na dohrani pojeo bi i mene pa opet ne spavamo ni nevjerujem da cemo se tako brzo naspavat..

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne znam da li ovo mogu navesti kao problem ali da li vas druge koje dojite vaša beba promatra samo kao jednu veliku sisu? Imam bebu od mjesec i 5 dana, stalno je tokom dana na sisi, doslovice svako 20min jedna pa druga i tako cijeli dan sve do 22h navečer, ona uopće ne spava po danu (u kolicima vani DA ako se šetamo spava, u kući odrijemo možda po 5/10min 3do4 puta dnevno i to je to od dnevnog spavanja) jedino nas navečer pusti i spava po 4-5 sati u komadu (i tako 2 puta) uz jedno noćno buđenje do 9h/10h ujutro. Naravno dok dočekam tih 22h padnem s nogu od neprestanog dojenja i podrigivanja.
    Kad je drugi drže ona se smiri, gleda ih, smije im se, oni joj pričaju, pjevaju, mirna je kod njih (MM, moja mama, kuma itd...) vrla lako se smiri i ostane mirna po 20min i više. Međutim kad je ja uzmem i ako joj ne dam sisu u roku od 30sek odmah plač, vrištanje, izvijanje, protest i ne mogu je nikako smiriti sve dok ne dam sisu.
    Ja joj mogu pričat što god, pjevat ali u mene samo plače. okreće glavu, njuška i traži sisu. U mene neće ni da se ljulja ni da se ušuška, neće ni da joj pjevam, ako mi je u rukama onda to mora biti hranjenje inače je katastrofa i ne možeš je smiriti nikako.
    Zar sam joj ja "samo sisa", ako da, dokle će to trajati?
    ajme ovo kao da sam ja pisala... ona je meni po 10 sati na cici.. i sve je isto kao i kod tebe. kod drugih mirna kod mene dernek ako nije na cici....

već si mislim da je i gladna i svašta nešto

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Da je gladna, ne bi kod drugih bila mirna, ne brini.

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Marusha, proći će to. I meni je bilo katastrofa na početku. Mrzila sam dojenje i jedva čekala da prestane. Ali kad je porasla (ima 10 mjeseci) i gledala me tim svojim okicama kad je sisala i smješkala se, to je neprocjenjivo. Zato mi sada tako teško pada što ona više ne želi dojiti

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja svaki dan slušam samo: daj mu dudu, jer ga nitko osim mene ne može smiriti, ma lipa je ta cica samo da iz nje ne izlazi non stop i sad je počeo bljuckati u mlazevima po sebi jer i sisa u prazno i jede.... iskreno poželim da mu je ta cica samo hrana zadnja dva dana, al nema šanse..ona mu je sve

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj gugolina prvotno napisa Vidi poruku
    Marusha, proći će to. I meni je bilo katastrofa na početku. Mrzila sam dojenje i jedva čekala da prestane. Ali kad je porasla (ima 10 mjeseci) i gledala me tim svojim okicama kad je sisala i smješkala se, to je neprocjenjivo. Zato mi sada tako teško pada što ona više ne želi dojiti
    Jedva cekam da prodje ovaj pocetni najtezi period, jer se osjecam ponekad ko njezin rob. Jedva cekam da poraste malo jos, da pocne gugutat I otkrivat svijet skupa samnom.
    Nije lako nimalo, priznajem, I sad mi je jasno zasto toliko zena odustaje od dojenja I dava ad svojim bebama, treba biti uporan, tvrdoglav I ne posustatin. Priznajem I ja sam bila na rubu par puta da joj dam, ali nadjes ovdje na forumu iste ili slicne situacije sam, da ce se sve izregulirat. Nije zaludu izreka da je dojenje vjestina
    Ja se nadam da cu dojiti 10mjeseci I duze...

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Doći će to na svoje, još je mala. Ja sam se isto osjećala ko rob. Moja je htjela spavati samo na meni, nisam se satima smjela mrdnuti da se ona naspava. To me jako deprimiralo. Htjela sam svoj stari život natrag. I to nacicavanje, puno puta sam rekla mužu da odustajem, da joj dajem AD i da me baš briga, ali onda ipak nisam. Razumijem te da ti je teško. Meni je bilo jako, jako teško. Stalno sam se svima jadala, govorila da mi je to užasan period u životu, ali kao da me nitko nije baš doživljavao, onako kao što sam ja to doživljavala. Mi smo isključili telefon, nisam primala posjete. Nisam mogla podnijeti da sad netko očekuje od mene da mu pričam kak mi je super, a zapravo mi je katastrofa. Ali prođe to, ponavljaj si da neće tako biti zauvijek. Znam da se ti dani čine ko godine, ali izdrži još malo.

Kod nas je s 4 mjeseca bio slučaj da ju je sve oko nje toliko zanimalo da se nije mogla smiriti i dojiti, i od onda nitko nije smio biti blizu kad smo dojile i ništa nije smjelo šuškati. Ali počne ti to i ranije. Već s 2 mjeseca je puno lakše i onda iz mjeseca u mjesec je sve lakše. Ti joj mirišiš na mlijeko i zato uvjek kad je blizu tebe hoće dojiti. Sumnjam da je uvijek baš gladna.

Ja nisam dala dudu na početku i onda mi ju malena više i nije htjela. A znam da su se mnoge meni bliske mame spasile s tom dudom. Bebe ih nisu toliko tražile sisati i nisu toliko plakale. Mislim da ću s drugom bebom dati dudu odmah. Ali i dozirati njeno korištenje, ne stalno, nego povremeno. Vjerojatno to s dudom baš nije popularno na ovom forumu, ali evo takvo iskustvo imam.

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moja je oduvijek bila cicoljubac i visila je na cici prva tri mjeseca cijeli dan i noc i isto bi se umirila kod MM-a, šogorice, bake, praktični bilo koga tko bi ju primio a kod mene samo cica. Sada ima skoro godinu dana i još uvijek sam joj "samo cica", kad god me vidi viče cica i dođe do mene i nateže mi majicu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ponekad mi beba navečer bude nekako nervozna i hoće samo sisati, sisati, sisati. Par noći se toliko najede pa sve povrati (baš povrati ne bljucka,već povrati to bude velika lokva sva budem mokra ili ja ili krevet). Tad još nisam znala da oni traže jesti i kad nisu gladni. Sad kad je nervozan mu ja nedam da toliko sisa da ne povraća bezveze. Ali on neće da zaspi bez sise nosam ga nunam a on samo izvrće glavu i buni se traži sisu. Bude budan 4-5 sati do ponoći i duže. A znam da mu se spava I da nemože zaspati od umora. E sad dali bi bilo bolje da mu dam sisu koliko on hoće pa makar poslje sve povratio ili da ga i dalje nosim nunam dok on zaboravi na sisu? to nije svaku večer već možda svaki 3.4.dan kako kad.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja dam sisu. To mi je najlakše i najlogičnije. Ušutka se odmah

Zeznuto je s onom djecom koju to još dodatno iznervira.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i meni posustaje euforija sreće kako me beba obožava i non stop je na meni, danas samo počela pisati koliko doji, u 17i45 sam se izdajala, a period od kada je bio budan od 18:35-22:30 se samo na kratkih 3x desetak min odvojio od cice.... za presvlačenje, davanje izdojenog mlijeka i 10 min s nonom.... sve ostalo, wc, jesti, itd, obavljam s njim na cici

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nine prvotno napisa Vidi poruku
    i meni posustaje euforija sreće kako me beba obožava i non stop je na meni, danas samo počela pisati koliko doji, u 17i45 sam se izdajala, a period od kada je bio budan od 18:35-22:30 se samo na kratkih 3x desetak min odvojio od cice.... za presvlačenje, davanje izdojenog mlijeka i 10 min s nonom.... sve ostalo, wc, jesti, itd, obavljam s njim na cici
    meni nije jasno kako beba može tako dugo dojiti dali on skroz sisa za to vrijeme ili je samo drži ??? Pa zar dijete može toliko pojesti???

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Malo sisa, malo melja, malo spava, malo sisa... i tako stalno u krug.

Poslušajte apricot što kaže, mene je spasila s H. To beskonačno dojenje je najopuštanije vrijeme koje sam ikad imala otkako sam mama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •