Moze li mi netko malo podobnije objasniti kako se radi kompresija dojke, nasla sam tekst na stranici od Rode ali mi nazalost nije potpuno jasno?
Pokusala sam par puta dok mi je beba sisala ali ne vidim nikakvu razliku niti osjecam da je mlijeko krenulo niti se beba drugacije ponasa, vec se ljuti.
Gdje je palac a gdje ostali prsti, tj sto je gore a sto dolje ili sto je lijevo a sto desno? Ima li pravila?
Koliko dugo treba trajat jedna kompresija sekundi/minuta?
Gdje se stiska dojka? Na kojem podrucju! Vise gore ili vise dolje prema bradavici?
Da li se micu prsti prema dolje prema bradavici ili samo stiskati na jednom mjestu?
Ima li tko sliku za poslat mi kako bi to trebalo izgledat, polozaj ruka tj prstiju na dojki?
Imam naime bebu koja bas "ne voli" desnu sisu, kad je naj naj punija (cca 4sata pauze) efektivnog sisanja ima mozda 4/5min a ostalo je nerviranje, plakanje, vristanje, guranje, pljuvanje bradavice van itd...
Desna ma manje kanalica nego lijeva, pri izdajanju vidim da iz desne ide van samo 3 mlaza a iz lijeve 5
Trebam spomenjti da je uvijek ta dojka bila tvrdja od lijeve I da sam imala upalu na toj sisi I pila antibiotik cefalex 7dana ali nju sam stavila da sisa na toj sisi niti 24sata kako sam bila popila antibiotik