Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Za svoju bebu ja sam samo "sisa"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj marusha99 prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubomorna sam na muža koji joj priča, oni se po 20min tako gledaju i on joj priča i smije mu se, a kod mene samo vrišti i traži jesti i kao da ne želi nikakvu nježnost od mene već samo sisu i sisu
    Pa nije bebi sisa samo hrana. Sisa je i umirenje, i nježnost, i sigurnost (tih prvih mjeseci pogotovo). Ne brini, sve je ok, beba ti je još mala. Već sa 2 i pol-3 mjeseca to će drukčije izgledati. Uživaj.

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=martinaP;2270992]Pa nije bebi sisa samo hrana. Sisa je i umirenje, i nježnost, i sigurnost (tih prvih mjeseci pogotovo). Ne brini, sve je ok, beba ti je još mala. Već sa 2 i pol-3 mjeseca to će drukčije izgledati. Uživaj.

Slazem se....ali imat cete jos takvih faza evo nama naprimjer kad zubici izlaze utjehu trazi na sisi

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije bebi sisa samo hrana. Sisa je i umirenje, i nježnost, i sigurnost (tih prvih mjeseci pogotovo). Ne brini, sve je ok, beba ti je još mala. Već sa 2 i pol-3 mjeseca to će drukčije izgledati. Uživaj.
    ovo ja govorim, da se osjećam samo kao jedna velika sisa, al ona je i hrana i tješilica za bol il veselje kad je samo licka, i uspavanka..... budi sretna šta hoće kod MM, bake, itd, moj neće kod nikog, vrišti, baca se, plače, ma ni 5 minuta, mogu pjevat, nosit, tepat, ništa.... hoće samo kod mene na sisu.... ne bunim se....
    iskreno, taj osjećaj nisam imala s prvom bebom i lijepo se osjećat kao jedna veeeelika dojka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •