-
Uf.... danas hodam po kući kao zombi jer se budimo po noći svaka dva sta zadnja tri dana i negdje oko tri popodne (još se nisam ni presvukla iz piđame jer ne stignem) ugledam se u velikom ogledalu i skužim kako mi je ispod gornjeg dijela trenirke, prednji dio piđame prebačen preko glave na zatiljku i potkošulja je spuštena ispod prsa. Nakon dojenja samo sam prikopčala nazad grudnjak za dojenje i dok sam prebacivala Malog sa sebe u krevetić ili na kauč, zaboravila sam sebe obuć do kraja. Nije mi se to desilo prvi put. Ovih dana se osjećam kao ogromna cica. Ali tako sam smirena i sretna dok on cica i usput me drži rukama kao da pazi da mu ne pobjegne(počeo je otvarat šake i lovit stvari s otvorenom šakom).
marusha kad ti dijete bude malo veće (još nije svijesno okoline dovoljno za neku konkretniju interakciju) dojenje će biti veći gušt plus još se uhodavaš. Osim toga ti joj pružaš ono najbitnije kroz dojenje. Nije to samo hranjenje. Moj je isto urlikao kad bi ga primila u ruke a nisam taj tren planirala dojiti i kad sam popustila pritisku i dala mu varalicu, kao da mi je neko isčupao srce kad sam vidjela kako gladno siše u prazno, a oči mu preko cijelog lica. Hvala bogu varalica mu se nije omilila i još uvijek kad neutješno plače stavim ga na prsa da ga umirim (ima blizu tri mjeseca).
-
Nakon dojenja samo sam prikopčala nazad grudnjak za dojenje i dok sam prebacivala Malog sa sebe u krevetić ili na kauč, zaboravila sam sebe obuć do kraja. Nije mi se to desilo prvi put. Ovih dana se osjećam kao ogromna cica. Ali tako sam smirena i sretna dok on cica i usput me drži rukama kao da pazi da mu ne pobjegne(počeo je otvarat šake i lovit stvari s otvorenom šakom).
Ja sam danas umalo susjedu otvorila vrata sa spuštenom potkošuljom, nego u zadnji tren sam se ugledala u ogledalu i vidjela da mi sisa viri van
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma