ima li ih negdje osim u shoebeedoo i shoosteru, i na kojoj lokaciji u zagrebu je najveći izbor?
tenks
ima li ih negdje osim u shoebeedoo i shoosteru, i na kojoj lokaciji u zagrebu je najveći izbor?
tenks
mislim da sam vidjela u onom mass ducanu.
mene zanima gdje ima marti za klince.ono brojevi od cca 25-nije da sam trazila po gradu ali mi je Lut dala ideju za pitanje.
jel potoji negdje outlet? sestra "pati" za njima, ali malo mi je tumač 800kn dati za božični poklon:/
A mislim da u jednoj uliči u koja spaja Bogovićevu i Ilicu ima baš Martens dućan. Ne znam kako se uličuca zove, ali znam da tamo ima svega.
ta kod kazalista je nekoc bio jedini. zar jos uvijek tamo prodaju marte?
shoebedo kazu da im je najveci izbor cipela u gajevoj. imaju i outlet kod merkatonea.
bio je dučan i u Gajevoj nasuprot Turbo limača
Tu je Outlet http://www.wulfsport.hr/shops/outlet-store
hmmmm največi izbor marti je definitivno u Shoebedo-a. Dučan u Gajevoj ima največi izbor marti. Onaj mali dučan što je držao samo martens je zatvoren več davno. Shooster kupuje marte od Shoebedo-a tako da ti tamo sugurno neče biti povoljnije. Ali Shoebedo svako malo ima neke akcije i popuste, doduše na Martens nije nikada više od 15% popusta. Najbolje ti je otiči na njihovu (shoebedo) facebook stranicu i tamo pogledaš kad su popusti i na što su popusti. Uglavnom ti budu nekakvi popusti svaki vikend na određene modele pa pogledaj možda među njima bude i marti.
Posljednje uređivanje od corinaII : 13.11.2012. at 10:35
ak ce netko naici na ove http://shoebedo.com/proizvod/felice/
ali jeftinije :D nek mi javi!
Trebala bi biti rasprodaja u Tvornici početkom 12. mjeseca, pa bu možda i marti.
tua, te plave i ja tražim LOL
ne upućuj se tamo, bar ne ove godine.
cesta je zatvorena i moraš ići uz blatnjavi nasip ili ući u lučko preko ježdovca.
u svakom slučaju, tamo nema stvari za biranje, možeš samo nabasati na veličinu, model i cijenu koja ti paše, ali samo nabasati.
slučajno, ako si sretnica. tako stoje stvari i sa svime ostalim.
nazovi prije.
ja sam zvala za artice i preko telefona zakljucila da ne moram ici.
rekla mi je koja 3 modela imaju i sve velicine![]()
imaš pravo nano, cijene su im (pre)visoke za outlet.
nađe se, nije da ne, ali onome tko je tamo pa poviri češće.
ili ovako kao leo, nazoveš, pitaš, pa vidiš.
ma ima
ali meni su klasično njihove 39 prevelike, a 38 premale, i onda bih u dućanu probala i jedne i druge pa da odlučim koje mi je manje problematično nositi LOL
a sviđaju mi se i jedne crvene koje sam probala u dućanu, a nema ih na webu...
Te plave su divne i za razliku od uobičajenih Marti, super udobne.![]()
(Ja sam se zaljubila u njih na prvi pogled i kupila ih uz Multiplusov kupon za popust od 50 kn - to je zapravo sad ova snižena cijena na linku.)
ja sam danas vidjela te plave, kako su lijepedoduse, meni su klasicne ipak ljepse
u Gardenu imaju sve tri boje (crvena, plava, crna).
jel ima i artica? onih na zniranje?
kako mislis onih na zniranje? ja sam ti u tome potpuno nova, imam (klasicne) marte tek godinu dana lol
daj sliku
joj, imaju jedne predivne tamnocrvene, devetstoinesto kuna (artice)
Posljednje uređivanje od Storma : 14.11.2012. at 21:13
mislim da su to ove uzivo su puno ljepse :uzdah: http://shoebedo.com/proizvod/151/
Ove 'finije' marte ima za kupiti u Mass-u, ali koštaju više nego na linku.
Ima nesto i u Shoosteru http://www.shooster.hr/
nosim marte koje sam 1997 kupila od svoje 2.plaće. obzirom da sam nekad pješačila po nekoliko kilometara svakodnevno smatram ih neuništivim.
ipak, ofucale su se, više nemaju onaj žuti šav, pa već godinama planiram kupiti nove, čim se malo obogatim.
mamitzi, nisu ni marte sto su nekad bile. MM ima svoje niske i visoke iz doba studiranja, jos su ko nove, al sve ove koje je kupio naknadno bi se raspale nakon dvije godine.
ja imam jos svoje od maturalne vecere.
no moram priznat da mi nekako vise ne leze noge u njima ko nekad. a sjecam se da sam vikala kako u njima mogu plesati i balet.
a imam i jedne ljubicaste od brusene koze, par puta obukla. ko bi reko da ce mi u 2. srednje narasti noga za broj
cuvam ih za kcer![]()
sad kad ti kcer bude teska sminkerica![]()
trenutno je stvar u tome da su marte i starke full cool trendy.... pa ih i šminkerice nose... nema to više veze s vezom LOOOOL
Nosim već četvrtu godinu čizme (Marte) iz outleta i čim iskopam ikakve novce planiram opet do tamo u nadi da će biti neki slični model (ove su stvarno otišle kvragu). Inače, godinama sam kupovala Marte tamo, i istina je da trebaš 'potrefit' izbor, ali mene je oduševljavalo što sam uvijek našla veličinu (42) i to po puno nižoj cijeni od onih aktualnih u prodavaonicama (a kupovala sam i jedne i druge, u pravilu za po 2/3 nižoj cijeni u outletu).
Ali napominjem da nisam bila tamo već neko vrijeme, pa ne znam kakva je situacija danas.