Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: jastuk, da il ne?

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno jastuk, da il ne?

Moja cura, 22,5mj., odrođenja spava bez jastuka,samo na madracu.
    U posljednje vrijeme se bori samnom za moj, anatomski, ali kad zaspe, makne se i opet spava bez jastuka.
    Ne znam dali da joj kupim neki jastuk i ako da koji, moj brijem da joj je prevelik za vrat, ono,sva se iskrivi?
    Na čemu spavaju vaši?

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I ja sam svoje stavljala spavati bez jastuka ,samo na madrac i to od rođenja. Jedamput je čak ostala u bolnici pa su se svi čudili zašto ja njoj nedam jastuk??? Prvom djetetu stavila sam jastuk negdje malo prije 4.god.,a drugoj sam stavila sad kad se preselila u svoj veliki krevet znači 3.god i 4mj.
    Navečer kada ide spavati spava na svom jastuku,a za poslijepodnevno spavanje joj netreba jastuk,sam ga skloni.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moji su od početka spavali bez jastuka, ali svi (pa čak i najmanja) se vole izvaliti po mome. Ali oni budu cijelim tijelom na njemu, ili barem gornjim dijelom, pa mi nije frka.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I moji se malci legnu na moj jastuk, ali bivaju deložirani jer imam male mjesečare koji noću pužu u snu i laganu padaju s kreveta. Samo je kindač siguran za njih.
    Inače imamo onaj baby jastuk (manje od dva centimetara debel) kojeg uredno zgužvaju i samo im smeta u kindaču.

rima11 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

I moj spava bez jastuka. 23 mjeseca..............kad legne na veliki krevet zauzme položaj između jastuka ....znači da mu ne treba!
    I kao što kaže šumsko voće, imala sam i ja taj maleni jastuk ali je uredno bio izgužvan i samo je smetao pa sam ga makla.
    Posljednje uređivanje od rima11 : 12.11.2012. at 22:55

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Vjerojatno je dobro da vam djeca tako dugo spavaju bez jastuka. Moji su uz onaj skupocjeni Dormeo spužvasti dvostrani madrac,dobili anatomski jastuk od memori poliuretanske pjene, sa preporukom korištenja od 1. godine života djeteta. Jastuk je dim 25x40x9 cm. Kada se nasloni glava jastuk se dosta utisne (kao otisak).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •